Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania unde cei care dau examenul auto trebuie sa platesca taxa Bisericii

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde cei care dau examenul auto trebuie sa platesca taxa Bisericii

Cei care vor sa sustina examenul auto trebuie sa achite 10 lei si Arhiepiscopiei. Se intampa in Targoviste, iar asta pentru ca examenul are loc intr-o sala a Seminarul. continuă pe Antena3

Orasul din Romania care nu are contracte de deszapezire pe urmatorii trei ani

Nicio firma nu a depus oferte pentru deszapezirea drumurilor judetene din Galati, Consiliul Judetean avand un buget de peste 9,5 milioane de lei pe o perioada de trei ani. in aceste conditii,.

Locul din Romania unde stratul de zapada atinge 15 centimetri

Stratul de zapada atinge 15 centimetri in zona montana a judetului Arges, circulatia pe DN 7C - Transfagarasan urmand sa fie inchisa, sambata, pentru deszapezire. Potrivit.

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat!

Dezastru financiar: Dispare o importanta banca din Romania. Cei care au credite si carduri trebuie sa verifice imediat! O importanta banca din Romania a disparut din Romania, asta dupa ce.

Cum au ajuns bulgarii sa recruteze angajati din Romania. Unde duce lipsa de comunicare dintre universitati si mediul de afaceri

Nu doar companiile din Romania au dificultati in a-si ocupa pozitiile deschise cu candidatii potriviti, ci si cele din Bulgaria, stat vecin care se confrunta, la randul sau, cu un deficit major de forta de munca. Pentru a umple golul, bulgarii au venit sa recruteze personal de la noi, oferind salarii atractive, un mediu de lucru placut si cerand, in schimb, motivatie si interes din partea candidatilor.

Elogiu emotionant adus cainilor salvatori din Romania - VIDEO

NATO a publicat un mesaj video prin care elogiaza cainii salvatori din Romania. Cainii de urma si de patrulare si-au aratat eficienta in mai multe situatii, iar cei care ii.

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania

Mihaela Radulescu l-a parasit pe Felix pentru un barbat celebru din Romania. Mihaelei Radulescu se pare ca nu i-a mai priit viata luxoasa din Monte Carlo, acolo unde se stabilise alaturi de iubitul ei.

Noua generatie de beauty influenceri din Romania intra in campania Top Line Unalike Beauty

Top Line Romania, lider furnizor de produse si echipamente profesionale in industria de frumusete din Romania, a initiat campania Unalike Beauty in care implica 10 influenceri din mediul online. Acestia, denumiti Unalike Beauties, sunt influenceri din diverse medii de activitate, cu personalitati si aspiratii aparent diferite, dar care au in comun pasiunea pentru frumusete si prezentarea ei intr-un mod aspirational pe social media.

Bloomberg: Cum haosul politicilor din Romania ar putea deraia una dintre cele mai incinse economii din UE

O contabila din Bucuresti spune ca de cateva saptamani nu stie ce sa spuna clientilor ei despre ultimele modificari ale sistemului fiscal, scrie Bloomberg, care face o analiza a situatiei economice din Romania. Contabila, Georgiana Oncete, afirma ca in ultimii zece ani, de cand are aceasta afacere, nu a vazut atata confuzie.

UE: Tineri din Romania vor putea calatori gratuit cu trenul in Europa, timp de 30 de zile

Tineri din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv din Romania, vor putea primi, in anul in care implinesc varsta de 18 ani, cate un bilet de tren gratuit, pentru a putea calatori tarile UE, potrivit unui program-pilot bugetat cu 12 milioane de euro la nivel comunitar, in cadrul Bugetului Uniunii Europene pe anul 2018, pentru care Parlamentul European a votat, miercuri, un raport cu 414 voturi pentru, 163 impotriva si 90 de abtineri.

Liderul liceenilor maghiari din Romania, solicitare de urgenta pentru Ministerul Educatiei

Consiliul National al Elevilor si Uninea Liceenilor Maghiari din Romania MAKOSZ) isi exprima nemultumirea cu privire la superficialitatea cu care sunt elaborate regulamentele de organizare si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )