Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde se traieste cel mai bine! Are centura cu patru benzi

Oradea a fost declarat orasul cu cel mai ridicat grad de siguranta intr-un top realizat de Storia. Cele mai sigure zone ale orasului sunt Calea Aradului, Nufarul si Centrul Civic. in realizarea topului au. continuă pe Antena3

Orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Miami, Toronto sau Los Angeles

Municipiul Cluj-Napoca este lider in clasamentul national privind calitatea vietii si se afla pe pozitia 106 din 226 de orase incluse in topul mondial Numbeo pentru 2019. Desi se pozitioneaza abia aproape d.

Topul SALARIILOR din Romania! Care e compania de STAT care plateste dublu fata de Microsoft...

Topul salariilor din Romania confirma faptul ca domeniul IT este cel mai bine platit din Romania. Surpriza vine insa de la doua companii de stat care surclaseaza la mare distanta toti ceilalti competitori.

Pretul energiei din Romnia este cel mai mic din regiune, duminica, nsa importurile continua

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica, analizate de Agerpres.

Romania are duminica cel mai mic pret al energiei din regiune, insa importurile continua

Energia electrica pe piata spot din Romania este, duminica, cea mai ieftina dintre tarile din regiune cu care tara noastra este cuplata, insa importurile continua, potrivit datelor OPCOM si Transelectrica, analizate de Agerpres.

Locul din Romania in care zapada masoara peste doi metri si jumatate! Avertisment pentru turisti

Meteorologii au avertizat joi ca este risc mare de avalanse la peste 1. 800 de metri altitudine in masivul Fagaras, unde se afla si zona turistica Balea Lac, care se remarca cu cel mai mare strat de zapada na.

Cum arata primul Experience Shop Huawei din Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, inaugureaza sambata, 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si.

Scandalul dintre PSD si primari continua: Partidul lui Dragnea i acuza pe edili ca mint si sustine ca bugetul comunitatilor locale va fi cel mai mare din istorie

PSD ii acuza pe primarii nemultumiti de proiectul de buget ca ii mint pe cetateni in ce priveste alocatiile bugetare, pentru ca au interese politice sa critice guvernul. Social-democratii mai sustin ca 99. 9% dintre primarii din Romania apreciaza bugetul elaborat de ministerul finantelor.

Ion Tiriac si VANATOAREA BOGATILOR: Lumea buna din toata Europa le-a pus gand rau mistretilor din Romania

Ion Tiriac, cel mai bogat om din Romania, organizeaza sambata o noua partida de vanatoare la care vor lua parte magnati din toata Europa. Evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, di.

Locul din Romania in care zapada are aproape trei metri

Udetul Sibiu se remarca si in acest an cu cel mai mare strat de zapada naturala, masurat, din Romania. Zapada a ajuns la 259 de centimetri joi, la Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii.

IOAN DIRZU (PSD): Asociatia Municipiilor din Romania ar trebui dizolvata

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) ar trebui dizolvata de catre o instanta judecatoreasca deoarece urmareste un alt scop decat cel pentru care s-a constituit, comportandu-se ca un partid politic, a declarat deputatul PSD Alba Ioan Dirzu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )