Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti este din Romania

Antena3 Antena3,
Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti este din Romania

Orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, ce devanseaza in top orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, este Bucuresti. Topul care a fost realizat de. continuă pe Antena3

Bucuresti, orasul cu cea mai mare crestere a numarului de turisti din Europa

Bucurestiul a devansat orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, devenind destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, potrivit unui raport Mastercad - Index.

Bucuresti, orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

Bucurestiul este destinatia europeana cu cea mai mare crestere a numarului de turisti cazati peste noapte, devansand orase precum Lisabona, Berlin sau Amsterdam, conform raportului Mastercard - Index.

Un oficial american sustine ca regimul de la Beijing va deveni cea mai mare amenintare pentru SUA pana in 2025

China va deveni cea mai mare amenintare militara pentru Statele Unte, pana in 2025, a declarat generalul Joseph Dunford, miercuri, in fata Congresului american.

O noua lovitura pentru Uber. Compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiana

Compania Uber intentioneaza sa puna capat operatiunilor din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, datorita masurilor stricte adoptate de autoritati. Potrivit businessmagazin. ro, noile reguli impun ca.

Judetele cu cea mai mare crestere a numarului de SRL si PFA

Numarul de firme SRL) si persoane fizice autorizate PFA) au crescut surprinzator in cateva judete, in acest an. Botosani, Cluj, Arges si Alba au cresteri de peste 50%, semn ca initiativa antreprenoriala incepe sa curprinda si zone ale tarii mai latente din acest punct de vedere, arata o analiza a REGnet.

Planurile lui Elon Musk. Baza lunara, Orasul Marte si racheta BFR, cea mai mare de pana acum

Atunci cand nu este ocupat cu masinile eletrice, cu Hyperloop, sau cu tunelurile subterane care ar trebui sa rezolve problema traficului, Elon Musk viseaza sa colonizeze Luna si Marte.

Turul Spaniei la ciclism, cea mai mare audienta inregistrata vreodata in tara

Marile Tururi de ciclism - Turul Italiei, Turul Frantei si Turul Spaniei au inregistrat anul acesta un numar record de fani care au urmarit competitiile transmise pe Eurosport.

Wizz Air a lansat cea mai mare campanie de recrutare din istoria sa

Compania aeriana Wizz Air a lansat campania de recrutare IamWIZZcrew, cu oportunitati disponibile de-a lungul retelei sale extinse, potrivit unui comunicat al operatorului aerian. Wizz Air va crea in .

Cea mai mare durere din viata Sofiei Vicoveanca: Am fost nevoita sa cant chiar in ziua in care au murit

Sofia Vicoveanca a povestit, pentrufemeide10. ro, ca a suferit enorm atunci cand doi dintre fratii ei au murit la patru ani distanta, iar ea a fost nevoita sa urce pe scena si sa cante.

Trei parcuri noi cu bani europeni in cel mai mic oras din Romania. Are cel mai curat aer si cea mai mare mofeta din lume

Statiunea Baile Tusnad renumita in toata lumea pentru baile de termale si aerul curat va avea trei parcuri noi. Acestea vor fi amenjate cu bani europeni si se doreste ca investitia sa atraga si mai multi turisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )