Libnet.ro
UNICEF

08:30

Orasul Sibiu ramane in carantina inca sapte zile. Rata de infectare este mare in ciuda masurilor restrictive luate

Adevărul Adevărul,
Orasul Sibiu ramane in carantina inca sapte zile. Rata de infectare este mare in ciuda masurilor restrictive luate

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu sapte zile, incepand de luni de la ora 5. continuă pe Adevărul

Carantina din Sibiu a fost prelungita cu inca sapte zile

Carantina in municipiul Sibiu, dar si in orasele Cisnadie si Talmaciu si in localitatea Selimbar a fost prelungita cu sapte zile, incepand de luni de la ora 5. 00, conform Digi24.

Carantina in Sibiu, prelungita inca sapte zile

CJSU a aprobat vineri patru hotarari care vizeaza solicitarea catre Centrului National de Coordonare si Conducere a Interventiei de emitere a Ordinului Comandantului Actiunii pentru prelungirea masurii de carantina zonala a Municipiului Sibiu, localitatea Selimbar, cartierul Arhitectilor Cisnadie), orasul Cisnadie si orasul Talmaciu, precum si instituirea masurii de carantina zonala in localitatea Marsa, anunta Prefectura Sibiu, intr-un comunicat.

Carantina in Sibiu, prelungita cu inca 7 zile

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis prelungirea perioadei de carantina cu inca o s.

Carantina in Sibiu si in trei localitati din judet, prelungita de astazi cu inca 7 zile Alba Iulia, Blaj, Sebes sau Cugir ar putea scapa de carantina

Carantina in municipiul Sibiu si in localitatile Cisnadie, Talmaciu si Selimbar a fost prelungita cu alte sapte zile, incepand de luni de la ora 5. in schimb, luni ar putea fi ultima zi de carantina pentru municipiul Alba Iulia, Blaj, Sebes, Cugir, Abrud si Ciugud.

DSU prelungeste carantina pentru municipiul Slobozia

Directia pentru Situatii de Urgenta DSU) a decis prelungirea carantinei pentru municipiul Slobozia pentru inca sapte zile, se arata intr-un anunt postat pe paginad e Facebook a Institutiei Prefectului din Judetul Ialomita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )