Libnet.ro
UNICEF

11:45

Orasul unde Guvernul Orban pregateste investitii anul acesta. Printre proiecte se afla si constructia unui aeroport

Antena3 Antena3,
Orasul unde Guvernul Orban pregateste investitii anul acesta. Printre proiecte se afla si constructia unui aeroport

Guvernul va aloca, in acest an, inca 25 de milioane din Fondul de rezerva pentru constructia Aeroportului International Brasov. Un alt proiect tot din zona Brasovului care va fi finatat de Guvern este proiectul de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei Bradet, care sa faca legatura intre Ploiesti si Brasov pana va fi gata Autostrada Comarnic Brasov. continuă pe Antena3

Votul pe motiunea de cenzura va avea loc luni, 31 august. Ciolacu: Guvernul Orban trebuie sa plece

Votul asupra motiunii de cenzura va avea loc lunea viitoare, pe 31 august, a anuntat miercuri liderul PSD Marcel Ciolacu. Guvernul Orban trebuie sa plece, a adaugat acesta.

CIOLACU: Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Guvernul Orban

Copiii nu au fost niciodata o prioritate pentru Cabinetul Orban, iar inceperea scolii in conditii de siguranta nu este importanta pentru Guvern, afirma luni liderul PSD, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, conform Agerpres.

Uraganul Laura, cea mai puternica furtuna de anul acesta din Statele Unite a ucis 23 de oameni

Uraganul Laura, cel mai puternic uragan de anul acesta din Statele Unite, a ajuns in sud-vestul statului Louisiana ca o furtuna de categoria a patra. Vanturile puternice imping catre tarm o cantitate enorma de apa, astfel ca exista posibilitatea ca orasele din apropiere sa fie inundate si sa sufere daune de proportii. in contextul fenomenelor extreme, discursul presedintelui Donald Trump de la conventia republicana a fost pus sub semnul intrebarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2782 seconds )