Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Orban anunta controale pe masurile COVID in toata tara: Nuntile, un motiv de crestere a cazurilor Nu am putut controla petrecerile de dupa castigarea alegerilor. Participantii sa se considere posibil infectati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Orban anunta controale pe masurile COVID in toata tara: Nuntile, un motiv de crestere a cazurilor Nu am putut controla petrecerile de dupa castigarea alegerilor. Participantii sa se considere posibil infectati cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban anunta controale in toata tara pentru a se verifica respectarea masurilor anti-Covid si sustine ca numarul cazurilor a crescut din cauza nuntilor si botezurilor unde nu s-au respectat normele. Premierul mai sustine ca autoritatile nu au putut controla petrecerile desfasurate dupa anuntarea rezultatelor la alegerile locale si le-a transmis participantilor, indiferent de partidul politic din care fac parte, sa se considere ca si cum ar fi posibil infectati cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Alerta meteo ANM. Vin ploile de azi: cum va fi vremea in toata tara

Toamna isi intra in drepturi. Meteorologii ANM au transmis ca aproape toata tara va fi acoperita de nori si ploaie, iar cantitatea de precipitatii nu va fi una neglijabila. in unele zone, este posibil sa cada grindina si vor avea loc furtuni. ANM Vremea rea cuprinde tara: ploi, vant puternic, grindina si temperaturi in .

Prognoza meteo, azi, 30 septembrie 2020. Vreme mohorata, vant puternic si precipitatii abundente in toata tara

Miercuri 30 septembrie, vremea continua sa se raceasca in toata tara. Ploua abundentin special in jumatatea de nord a tarii, in timp ce pe crestele muntoaseva cadea lapovita si.

Prognoza meteo octombrie. Cum va fi vremea la inceput de luna: temperaturi mici in toata tara

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru octombrie, iar vestile nu sunt deloc bune. Iata cum va fi vremea la inceput de luna, conform ANM! Prognoza meteo pentru inceput de octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 28 septembrie 11 octombrie), iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Daca .

Ludovic Orban anunta inasprirea sanctiunilor: Trebuie introduse restrictii pentru a putea preveni raspandirea virusului

Premierul Ludovic Orban a tinut astazi o conferinta de presa dupa ce a discutat, in cadrul unei videoconferinte cu prefectii si cu Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta pe subiectul intensificarii actiunilor in lupta contra raspandirii infectiei cu coronavirus. Astfel, premierul a spus ca trebuie introduse restrictii acolo unde situatia o impune.

Ludovic Orban anunta noi restrictii pentru persoanele care vin din strainatate: Vom decide luni in cadrul Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat miercuri ca luni se va decide in Comitetul National de Situatii de Urgenta reintroducerea restrictiilor pentru tarile care au un nivel de infectare mai ridicat, pentru ultimele 14 zile, decat al Romaniei. De asemenea, seful executivului a solicitat Comitetelor pentru Situatii de urgenta sa ia decizii de carantinare, fie de localitati, fie de zone, acolo unde se impune.

Seful cancelariei lui Orban anunta victoria senzationala a PNL in Teleorman, judetul unde PSD a castigat toate orasele

Ionel Danca, seful cancelariei premierului Orban, a anuntat marti, pe Facebook, o victorie politica senzationala a liberalilor in judetul Teleorman si indica, in acest sens, numarul de mandate obtinute de PNL in Consiliul Judetean dupa alegerile din 27 septembrie.

Ludovic Orban anunta remanierea Guvernului dupa alegerile locale. Executivul se desparte de ministrii care au obtinut alte functii la alegerile locale 2020

Mai multi ministri PNL au candidat la alegerile locale 2020. Pentru ca exista si castigatori, premierul Ludovic Orban este nevoie sa se desparta de acestia si sa anunte o remaniere.

Banca Transilvania are o veste exceptionala pentru clientii din toata tara. A dezvaluit detaliile acum

Banca Transilvania a facut un anunt pentru foarte multi dintre clientii sai din toata Romania. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe.

Ploi si vijelii in aproape toata tara: Vorbim de un ciclon foarte activ!

Ploile si furtunile lovesc in forta in mai mult de jumatate din tara. Meteorologii au emis chiar acum o noua atentionare. Mihai Timu, meteorolog de serviciu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre codul galben de ploi care va intra in vigoare de astazi, de la ora 18 si care este valabil pana maine la ora 14.

OMS anunta teste rapide Covid-19 cu 5 dolari pentru tarile sarace

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ieri ca va pune la dispozitia tarilor sarace 120 de milioane de teste rapide Covid-19 la un pret unitar maxim de 5 dolari, conform Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )