Libnet.ro
UNICEF

19:00

Orban anunta noi restructurari: Mai trebuie sascuturam din agentii si autoritati, asa cum am facut in ministere

Adevărul Adevărul,
Orban anunta noi restructurari: Mai trebuie sascuturam din agentii si autoritati, asa cum am facut in ministere

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca ia in calcul noi restructurari in agentii si autoritati, asa cum s-au operat deja la ministere, impunandu-se o concentrare administrativa, care sa duca inclusiv la o reducere a numarului de deconcentrate. continuă pe Adevărul

Planuri mari: cum vrea Guvernul sa construiasca cel mai lung tunel din Romania

Guvernul demis condus de Ludovic Orban are planuri mari pentru 2020. Desi a picat prin motiune de cenzura, guvernantii isi fac planuri pentru a construi cel mai lung tunel din Romania.

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Cel mai lung tunel din Romania va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din Romania urmeaza a fi construit in judetul Salaj, pe santierul autostrazii Tra.

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

Ministrul Transporturilor: Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania, in Salaj, va avea loc in luna mai. Proiectul este estimat la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata la 1,28 miliarde de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai probabil in luna mai.

Este cea mai dorita femeie din lume, dar putini stiu cu cine s-a casatorit. Ce barbat se iubeste cu Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski este una dintre cele mai dorite femei din lume, afisand pe internet imaginea unei femei caline, senzuale si timide. Supranumita Zeita Instagramului, modelul de mandreste cu un corp perfect, care poate fi atins de un singur barbat. Cu cine s-a casatorit? Cu cine se iubeste Emily Ratajkowski, cea mai dorita femeie din lume? .

Lovitura pentru PNL! Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba trece la USR si va candida la primarie impotriva fostilor colegi

Unul dintrecei mai vechi liberali din Alba Iulia, viceprimarul municipiului Gabriel Plesa, si-a inaintat vineri demisia din functiile de viceprimar si consilier local.

Ludovic Orban anunta data alegerilor locale. Scrutinul a fost stabilit in functie de sarbatori

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca alegerile locale vor avea loc, cel mai probabil, pe data de 14 iunie, acestea neputand fi organizate in 31 mai sau 7 iunie, atunci cand sunt sarbatori crestine. Alegerile parlamentare anticipate) ar putea fi organizate simultan cu alegeri locale, sustin surse politice pentru Adevarul. Conditia: sa pice doua guverne si sa fie dizolvat Parlamentul.

Premierul maghiar compara Tratatul de pace de la Trianon cu o sentinta cu moartea. Viktor Orban: Ultimii 10 ani, cel mai reusit deceniu din Ungaria ultimului secol

In discursul sau despre starea natiunii, premierul maghiar Viktor Orban a comparat Tratatul de pace de la Trianon, prin care comunitatea internationala stabilea noile frontiere ale Ungariei dupa Primul Razboi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )