Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban: Nu avem avizul Consiliului Legislativ pe proiectul privind prelungirea starii de alerta

Adevărul Adevărul,
Orban: Nu avem avizul Consiliului Legislativ pe proiectul privind prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

Starea de alerta, fara avizul Consiliului Legislativ. Adoptarea prelungirii se amana

Decizia Guvernului privind prelungirea starii de alerta se amana, din cauza lipsei avizului din partea Consiliului Legislativ. Comitetul National pentru Situatii de Urgenta se va intruni luni in vederea prelungirii.

Guvernul amana prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ.

Cresterea pensiilor cu 40% si majorarea salariilor profesorilor, reintroduse in buget: Amendamentele PSD la proiectul privind rectificarea bugetara (DOCUMENT)

PSD a depus, luni, in Comisiile de specialitate din Parlament, un amendament la proiectul de ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara prin care este reintrodusa cresterea pensiilor cu 40%. Majorarea cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3396 seconds )