Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul amana prelungirea starii de alerta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul amana prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Nu avem avizul Consiliului Legislativ pe proiectul privind prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va trebui sa fie intrunit luni Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) si apoi facuta o sedinta de Guvern in care sa fie aprobata hotararea privind prelungirea starii de alerta, in contextul in care pana in prezent nu a fost dat avizul Consiliului Legislativ pe proiectul de act normativ.

Tataru: Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru, potrivit Agerpres.

COVID-19 |Ministrul Sanatatii propune prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile

Ministerul Sanatatii va propune prelungirea starii de alerta, in contextul evolutiei actuale a pandemiei, a anuntat, joi, la Pitesti, ministrul Nelu Tataru.

Ludovic Orban, despre prelungirea starii de alerta: Nu avem inca avizul Consiliului Legislativ. Luni trebuie sa facem CNSU si sedinta de Guvern astfel incat sa adoptam prelungirea

Premierul Ludovic Orban, a anuntat, joi, in debutul sedintei de Guvern, ca pana acum nu a fost dat avizul Conisliului Legislativ pe actul normativ care prevede prelunirea starii de alerta de la 15 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )