Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban si Ciolacu, pact de ultima ora! Scenariul exploziv care rastoarna toate calculele privind alegerea primarilor in doua tururi

Antena3 Antena3,
Orban si Ciolacu, pact de ultima ora! Scenariul exploziv care rastoarna toate calculele privind alegerea primarilor in doua tururi

Surse din fruntea PSD vorbesc despre un scenariu exploziv privind alegerea primarilor. Premierul Ludovic Orban ar fi renuntat deja la ideea de alegeri in doua tururi de scrutin si ar fi batut palma cu Marcel Ciolacu pentru ca edilii sa fie alesi intr-un singur tur. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora: Avem voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca si propunerea de premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii au voturile necesare pentru ca motiunea sa treaca, adaugand ca aceasta va fi votata miercuri in plenul Parlamentului.

ANM, avertisment de ultima ora! Cod galben de vreme severa in aceste zone. Vantul ajunge la 110 kmora

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, duminica, mai multe avertizari meteo, de cod galben de vreme severa, pentru mai multe regiuni din tara. Ce regiuni sunt vizate? Avertizari emise de ANM pentru duminica. Ce zone sunt vizate de cod galben Desi temperaturile raman totusi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade, meteorologii ANM spun .

ING Bank si BCR, anunt de ultima ora! Mii de romani au ramas fara bani

ING Bank si BCR au emis un mesaj important pentru clientii din Romania. Cele doua banci de afla intr-o situatie neobisnuita. Mii de romani au ramas fara bani. Motivele, mai jos. ING Bank si BCR, anunt de ultima ora ING Bank a publicat, in urma cu aproximativ 2 ore, un mesaj de atentionare pentru clientii .

PSD, plan de ultima ora. Ce lovituri ii asteapta pe liberali

Social democratii se lauda ca au strans pana acum 232 dintre cele 233 de voturi necesare pentru a trimite acasa Cabinetul Orban.

Lidia Fecioru, dezvaluire de ULTIMA ORA: CELE CINCI LEGI ALE KARMEI care iti SCHIMBA VIATA! E SOC SI GROAZA

Lidia Fecioru si numerologul Mihai Voropchievici au dezvaluit recent cinci legi ale karmei care pot schimba viata. Prima dintre ele este sinceritatea. Adevarul oricum iese la suprafata, dar atunci cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )