Libnet.ro
UNICEF

23:00

ANM, avertisment de ultima ora! Cod galben de vreme severa in aceste zone. Vantul ajunge la 110 kmora

Playtech Playtech,
ANM, avertisment de ultima ora! Cod galben de vreme severa in aceste zone. Vantul ajunge la 110 kmora

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, duminica, mai multe avertizari meteo, de cod galben de vreme severa, pentru mai multe regiuni din tara. Ce regiuni sunt vizate? Avertizari emise de ANM pentru duminica. Ce zone sunt vizate de cod galben Desi temperaturile raman totusi mai ridicate comparativ cu normalul acestei perioade, meteorologii ANM spun . continuă pe Playtech

Ultima ora de la meteorologi! Cod galben de ninsori. in ce zone din tara isi intra iarna in drepturi

Meteorologii au anuntat conditii de vreme severa, fiind zone din tara in care iarna isi va intra in drepturi. Mai mult, specialistii ANM au emis un Cod galben de ninsori, valabil pentru perioada imediat urmatoare. Sunt vizate foarte multe judete ale Romaniei, in care vor incepe sa pice si primii fulgi de zapada. Ultima ora .

Cod galben de vreme rea. Ce zone vor fi afectate in acest weekend. Avertisment ANM

ANM a emis astazi un nou comunicat in care se anunta Cod Galben care, de altfel, a intrat in vigoare in dimineata zilei de astazi, vineri, 31 ianuarie 2020. Cod galben de vreme rea Pentru ultima zi a lunii ianuarie, ANM a transmis prognoza meteo si, din pacate, nu este una tocmai buna. La nivelul .

COD GALBEN de vremea rea, in 27 de judete: Rafalele de vant vor depasi 100 kmh. Care sunt zonele vizate(FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, o atentionare cod galben de intensificari ale vantului si precipitatii, valabila in intervalul 2 februarie, ora 18:00 - 3 februarie, ora 20:00.

VREMEA. Meteorologii avertizeaza! Alerta meteo de cod galben in 27 de judete

ANM a emis o noua alerta meteo de Cod Galben. Intra in vigoare in dimineata zilei de vineri, 31 ianuarie 2020.

VINE URGIA: Cod galben de de viscol si ninsori in 27 de judete

Meteorologii au emis cod galben de vreme severa pentru 27 de judete. Codul este valabil intre 31 ianuarie, ora 08:00 si 01 februarie, ora 08:00 Vor fi intensificari ale vantului, indeosebi in zona.

Se schimba vremea: Cod galben de zapezi viscolite si vant puternic, in peste jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o atentionare Cod galben de intensificari ale vantului, valabila de vineri dimineata, in zonele montane inalte din 27 de judete.

Cod galben de vant puternic, in 27 de judete, de vineri dimineata pana sambata. La munte, vantul va sulfa cu 80 100 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de intensificari ale vantului, indeosebi in zona montana inalta, valabila de vineri dimineata, de la ora 8. 00, pana sambata la aceeasi ora. La munte, vantul va sulfa cu 80 100 de kilometri la ora, iar in zonele joase cu 50 55 de kilometric la ora.

Cod galben de viscol in zonele montane din 27 de judete, incepand de vineri dimineata

Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de vant puternic pentru zonele inalte din 27 de judete, incepand de vineri dimineata.

Kaufland, anunt de ultima ora! La cat ajunge salariul minim din 1 martie 2020

Kaufland Romania face un anunt de ultima ora despre noile cresteri ale salariului minim de la 1 martie 2020 si ne arata ce beneficii vor avea angajatii lor. Kaufland, anunt de ultima ora! Kaufland compania care se numara printre cele mai mari companii retail din Europa, are 1. 300 de magazine si circa 132. 000 de angajati .

ING Bank si BCR, anunt de ultima ora! Mii de romani au ramas fara bani

ING Bank si BCR au emis un mesaj important pentru clientii din Romania. Cele doua banci de afla intr-o situatie neobisnuita. Mii de romani au ramas fara bani. Motivele, mai jos. ING Bank si BCR, anunt de ultima ora ING Bank a publicat, in urma cu aproximativ 2 ore, un mesaj de atentionare pentru clientii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )