Libnet.ro
UNICEF

08:30

ORBAN: Daca nu eram parteneri cu USR PLUS, ar fi fost dificil sa dam la o parte caracatita PSD-ista

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Daca nu eram parteneri cu USR PLUS, ar fi fost dificil sa dam la o parte caracatita PSD-ista

Premierul Ludovic Orban a declarat ca daca PNL nu ar fi intrat in parteneriat cu USR PLUS la alegerile locale, ar fi fost dificila indepartarea caracatitei PSD-iste, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie.

Noua harta politica a Romaniei. Cati primari si consilieri au PSD, PNL, USR-Plus, in tara

Alegerile locale din 27 eptembrie 2020 au scos la suprafata un adevar dureros pentru PSD. Social-democratii au pierdut un numar mare de primarii, dar si de consilieri locali si judeteni. Asa cum a subliniat si Ludovic Orban la inchiderea urnelor, ziua de astazi a insemnat o victorie zdrobitoare in fata celor care au detinut atatia .

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Consiliul Judetean Timis. PNL si USR-Plus ravnesc la sefia judetului

Daca Primaria Timisoara a fost tot timpul un fief al dreptei, Consiliul Judetean Timis se afla pe mainile PSD. PNL si USR-Plus ravnesc acest post.

Alegeri locale 2020: Emil Boc castiga detasat inca un mandat de primar la Cluj-Napoca, cu 50% Candidatul USR PLUS are 38%

Potrivit primelor rezultate partiale, Emil Boc a strans peste 50% din voturi, la Primaria Cluj-Napoca. Urmatorul clasat a fost reprezentantul USR Plus, Emanuel Ungureanu, pentru care au votat peste 38% dintre cetatenii clujeni, transmite Mediafax.

Drama fara margini pentru Nicolae Botgros. Daca eram un pic mai tanar, as fi urlat de durere!

Nicolae Botgros traieste o adevarata drama dupa ce Filarmonica Nationala Serghei Lunchevici din Chisinau a fost cuprinsa de flacari, ieri, 24 septembrie. Pompierii inca se lupta pentru a lichida focarele de ardere inca existente in cladire. Nicolae Botgros, distrus dupa incendiul Filarmonicii din Chisinau. As fi urlat de durere Dirijorul Nicolae Botgros traieste o drama .

Alegeri Locale 2020. Exit-poll ora 16.00. Cum stau PNL, PSD si USR-PLUS in sondaje. La ce distanta se afla Firea de Nicusor Dan

Astazi, 27 septembrie, avem alegeri locale iar cel mai asteptat moment este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Vom incerca sa va tinem la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei. Pentru aceste alegeri locale vor exista sondaje de opinie in timp real. Trei institute au fost acreditate .

Alegeri locale 2020. Cine sunt candidatii pentru Primaria Timisoara. Batalie intre liberalul Nicolae Robu si Dominic Fritz de la USR-Plus

Campania electorala pentru alegerile locale din Timisoara a fost dominata de batalia de pe Facebook intre sustinatorii celor doi candidati care au sanse sa castige, actualul primar Nicolae Robu de la PNL si Dominic Fritz, de la USR-Plus.

BARNA: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, conform news. ro.

ALEGERI LOCALE 2020 - Dan Barna: Forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS Ciolos: Aveti in fata o noua forta politica a Romaniei

Copresedintele Aliantei USR-PLUS, Dan Barna, a afirmat ca forta care lupta cu PSD-ismul este USR-PLUS, iar celalalt copresedinte al aliantei, Dacian Ciolos, a declarat ca acesta este noua forta politica a Romaniei.

Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 din partea PNL-USR-PLUS. Ce vrea

Suntem in plin scrutin al Alegerilor Locale. Romanii, inca de dimineata au iesit la vot. in Capitala majoritatea candidatilor au votat deja in sectiile de votare unde sunt arondati. Printre acestia este si Ciprian Ciucu. Politicianul candideaza pe listele PNL-USR-PLUS la Primaria sectorului 6 al Capitalei. Cine este Ciprian Ciucu, candidatul la Primaria Sectorului 6 .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )