Libnet.ro
UNICEF

15:30

Radu Banciu: Va trebui sa asteptam pana in ultima secunda sa vedem daca se prelungeste starea de alerta. Unde e Victor Ponta la mijloc, toate promisiunile sunt desarte la un moment dat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Va trebui sa asteptam pana in ultima secunda sa vedem daca se prelungeste starea de alerta. Unde e Victor Ponta la mijloc, toate promisiunile sunt desarte la un moment dat (VIDEO)

Radu Banciu a declarat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca va trebui sa asteptam ultima secunda sa vedem daca starea de alerta se va prelungi dupa 15 iunie, in conditiile i. continuă pe B1

Radu Banciu: Sanatatea e la pamant, coruptia e la nivel african, Guvernul si Opozitia isi bat joc. La cum e condusa Romania, ne asteptam la o epidemie de coronavirus care sa ne secere pe toti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca uneori nu e nevoie sa faci nimic, pur si simplu e suficient sa ai noroc. A dat chiar exemplul Romaniei: coruptia e in floare,.

Radu Banciu, despre raportul Comisiei Europene privind siguranta drumurilor in UE: Cica Romania ar fi pe ultimul loc. Na, trasni-l-ar! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un raport al Comisiei Europene, potrivit caruia drumurile din Romania au fost, in 2019, cele mai periculoase din Uniunea Europeana.

Redeschiderea Loteriei la relaxarea din 15 iunie, comentata de Radu Banciu: Evident ca iti mai trebuie trei luni de izolare, ca sa incepi si tu sa iti faci niste socoteli (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, redeschiderea Loteriei, care va fi posibila odata cu relaxarea de restrictii din 15 iunie. Redeschiderea Loteriei.

Radu Banciu: Ilie Nastase nu a fost niciodata jucator de tenis. El a fost sot. Probabil isi batea nevasta cu parul (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in emisiunea Lumea lui Banciu, ca Ilie Nastase nu a fost niciodata jucator de tenis, ci doar sot. A facut aceasta afirmatie in contextul in care Nastase s-a casatorit religios a.

Radu Banciu: in aceasta lume, trebuie sa fim cu totii prieteni, dar nu o prietenie reala. Nimeni nu ne cere sa fim adevarati (VIDEO)

Radu Banciu a remarcat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca au inceput glumele pe tema Black Lives Matter, miscare repornita in Statele Unite ale Americii, dupa ce George Floyd, un.

Radu Banciu: Daca vin si il fac praf pe unu la televizor, nu inseamna ca il atac pentru ca e negru sau albastru (VIDEO)

Radu Banciu a explicat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca George Floyd era departe de a fi un erou, amintind ca era un infractor dovedit de altfel, chiar si la momentul.

Radu Banciu: Platesti ca prostul impozite sume abracadabrante. Unde se duc banii astia? Despre scorul tot mai mare al lui Victor Ponta in sondaje: Poporul roman e imbecil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre coruptia care macina tara noastra. Desi romanii platesc numeroase taxe si impozite, banii nu se vad nicaieri: sunt domenii .

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiective devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiectve devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

Radu Banciu: Posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca posibilitatea ca noul coronavirus sa se raspandeasca de pe obiecte devine cvasi-nula odata cu incalzirea vremii.

Radu Banciu: Peste 15.000 mii de turisti din tara au mers in weekendul de Rusalii pe litoralul romanesc, desi e cel mai scump si cel mai prost intretinut (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia statiunilor romanesti de la Marea Neagra, care au primit peste 15. 000 de turisti din toata tara in weekendul de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2267 seconds )