Libnet.ro
UNICEF

18:45

Orban, despre cazul din Mures: A fost o numire nepotrivita. Am si dispus plecarea acelui om care a fost numit

Adevărul Adevărul,
Orban, despre cazul din Mures: A fost o numire nepotrivita. Am si dispus plecarea acelui om care a fost numit

Premierul Ludovic Orban a afirmat, intrebat despre discutia avuta cu seful statului privind cazul de la Mures, ca a fost o numire nepotrivita si a dispus plecarea acelei persoane numite. Seful Executivului a precizat ca, in opinia sa, cine doreste sa faca o cariera intr-o functie publica nu trebuie sa aiba legatura cu politica. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre scandalul numirilor politice: A fost o numire nepotrivita

Seful statului a reactionat dupa doua zile la cazul de politizare de la Mures, in care un inginer a fost fortat sa demisioneze ca sa fie numit in locul sau, un membru PNL fara experienta in domeniu.

Klaus Iohannis, reactie la numirile politice din Mures: E inacceptabil ca in pozitii importante sa fie promovati oameni mediocri si impostori

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ca a avut o discutie cu premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, despre cazul, semnalat de Recorder, al unui inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures.

Rares Bogdan, dupa cazul de politizare din Mures: Vom lua o decizie extrem de dura Propunerea mea a fost mai mult decat radicala cu privire la astfel de practici Ce spera de la un eventual guvern PNL - PMP - USR (VIDEO)

Eurodeputatul PNL Rares Bogdan a vorbit, vineri seara, in direct pe B1 TV, despre cazul semnalat de jurnalistii de la Recorder privind un inginer care a ajuns director la Apele Romane Mures in urma unui concurs,.

Ludovic Orban, despre blocarea bugetului UE de catre Ungaria si Polonia: Pozitia lor e de neinteles

Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi seara, ca este extrem de neplacut surprins de pozitia Ungariei si Poloniei care resping in continuare conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Pozitia lor e de neinteles, afirma Orban, precizand ca sunt afectati cetatenii intregii Europe.

Ludovic Orban, despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare: Din 30 de miliarde la care Romania are dreptul, aproape 14 miliarde de euro sunt granturi suntem pe locul 7 ca alocare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit noi detalii despre Facilitatea de Rezilienta si Redresare a UE, joi seara, in direct pe B1 TV, si a explicat ca, din peste 30 de miliarde de euro la care Romania are dreptul,.

Ludovic Orban, despre locurile disponibile pentru pacientii COVID-19, in ATI: Capacitate este in crestere Permanent am gasit solutii (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de joi, premierul Ludovic Orban a discutat si despre situatia paturilor de la ATI din Romania, in conditiile in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record al pe.

Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Coordonatorul regional PLUS Nord Est, Liviu Iolu, a reactionat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca USR se sinucide daca face alianta post-electorala cu PSD. Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Si nu e USR PLUS, a afirmat Iolu.

Noi precizari despre jaful din Jilava, urmat de un accident: Sapte masini avariate Politistii incearca sa prinda hotii care au fugit cu 650.000 de lei

IPJ Ilfov vine cu primele precizari oficiale despre jaful, urmat de un accident grav produs marti seara in Jilava, in urma caruia trei persoane au fost transportate la spital. Dosar penal in cazul.

CATALIN PREDOIU, DESPRE CAZUL SAVULESCU: Am trimis o scrisoare ministrului Justitiei din Italia

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat astazi ca a trimis o scrisoare omologului sau din Italia, caruia i-a propus o intalnire pentru a discuta despre compatibilizarea sistemelor legislative din cele doua state, dupa ce o instanta italiana a respins cererea autoritatilor romane de extradare a omului de afaceri Dragos Savulescu.

Orban: Vom aproba din Fondul de rezerva plata salariilor pe octombrie angajatilor din directiile de asistenta sociala

Guvernul va adopta in sedinta de vineri doua hotarari de guvern pentru plata salariilor pe luna octombrie ale angajatilor din directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului si, totodata, pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati si a salariilor asistentilor personali ai acestora, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )