Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din USR-PLUS dupa declaratiile lui Orban despre alianta USR-PSD: Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Ce incredere sa ai?

Coordonatorul regional PLUS Nord Est, Liviu Iolu, a reactionat, joi seara, dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca USR se sinucide daca face alianta post-electorala cu PSD. Istoria ne arata deja cine a colaborat cu PSD. Si nu e USR PLUS, a afirmat Iolu. continuă pe Adevărul

Prima reactie a ASF, dupa ce a pierdut procesul cu fosta sefa NN Pensii, in scandalul nationalizarii Pilonului II

Autoritatea de Supraveghere Financiara a pierdut procesul cu fosta sefa a NN Pensii, Raluca Tintoiu, pe care a amendat-o si i-a interzis sa mai ocupe 10 ani o functie similara, potrivit unei decizii ale inaltei Curti. Iata prima reactie a institutiei, care va trebui sa plateasca si daune morale.

Nicolae Botgros, prima reactie dupa ce a scapat de spital. Mesajul furibund al artistului

Nicolae Botgros a cunoscut drumul spre casa, dupa o luna in care a stat in spital, fiind confirmat cu noul coronavirus. Prima reactie a celebrului dirijor: Am urlat ca un caine saptamanile astea. Nicolae Botgros a iesit din spital. Prima reactie a dirijorului Dirijorul Nicolae Botgros 67 de ani), liderul Orchestrei Nationale de Muzica Populara .

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis. in ce oras se afla

Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis a fost deschisa la Timisoara. Cafeneaua a fost deschisa la Timisoara saptamana trecuta ofera produse pe baza de cannabidiol CBD), fiind singura de aest gen din Romania. S-a deschis prima cafenea din Romania care ofera produse pe baza de cannabis. Cat costa o cafea Prima .

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Scotia a devenit prima tara din lume care distribuie gratuit produse de igiena feminina

Scotia a devenit marti prima tara din lume care pune la dispozitie in mod gratuit tuturor femeilor produse de igiena intima, relateaza Reuters.

Ciorogarla, prima localitate din Ilfov care iese din carantina

Ciorogarla iese din carantina, urmand sa i se aplice masurile Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov dispuse pentru localitatile necarantinate, printre care se numara interzicerea.

Timisoara: Prima cafenea din Romania cu produse pe baza de cannabis

Desi municipiul Timisoara se afla la un pas de carantina, din cauza numarului mare de noi cazuri de COVID-19, o cafenea ce comercializeaza produse pe baza de cannabis a monopolizat atentia cetatenilor. nbsp.

Un pedofil a fost retinut de politistii din Bucuresti, dupa ce ar fi agresat o minora in scara blocului

Un barbat a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca ar fi agresat sexual o minora inscara unui bloc din Bucuresti. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, individul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )