Libnet.ro
UNICEF

12:00

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiecte de investitii importante sunt aproape egale cu zero

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiecte de investitii importante sunt aproape egale cu zero

Premierul Ludovic Orban a declarat ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. continuă pe Wall-Street Ro

Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna

Premierul Ludovic Orban spune ca la Primaria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero.

Atac virulent al Gabrielei Firea la adresa lui Orban: Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu cantatul la mandolina Biroul lui de viceprimar arata ca un bar de negri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, sustinand ca nu s-a schimbat deloc fata de perioada in care era viceprimar, iar biroul lui era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale. Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cantatul la mandolina, a sustinut Firea. Orban, despre mandatul Gabrielei Firea: Rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero Cine seamana vant, culege furtuna.

Ludovic Orban, despre Gabriela Firea: Rezultatele mandatului sunt aproape egale cu zero pe proiectele de investitii. Cine seamana vant, culege furtuna Firea, atac josnic la adresa premierului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a criticat, duminica, mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, precizand ca rezultatele pe proiectele de investitii importante sunt aproape egale cu zero. De partea.

Tariceanu: Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat contractele pentru autobuze si tramvaie in Capitala Replica Gabrielei Firea

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu ii cere Gabrielei Firea o procedura transparenta pentru achizitia tramvaielor si ii reaminteste ca tramvaiele fabricate la Arad circula si in Cluj-Napoca, Arad si Oradea. Nu cred ca intamplator in doar 2 ani doua firme turcesti au luat cele mai mari contracte de achizitii autobuze si tramvaie pentru Bucuresti, in conditiile in care firme romanesti produc aceleasi autovehicule in tara, spune Tariceanu. in replica, primarul Capitalei acuza presiuni publice incorecte.

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamana vant culege furtuna. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminica pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmand ca cine seamana vant culege furtuna si ca rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Ministrul Economiei ii cere Gabrielei Firea un plan de reabilitare a retelei de termoficare: Nu se repara cu declaratii

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, ii cere primarului Capitalei, Gabriela Firea, un plan de reabilitare a retelei de termoficare. El o acuza ca lanseaza atacuri nejustificate pentru ca nu poate explica de ce nu a rezolvat problemele.

Primaria Capitalei anunta ca USR a pierdut definitiv procesul intentat in 2017 Gabrielei Firea pentru afirmatii denigratoare si mincinoase

Primaria Capitalei anunta ca Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul pe care i l-a intentat, in urma unui incident din 2017, primarului general, Gabriela Firea, pentru atingerea adusa drepturilor la onoare, demnitate, reputatie si imagine, prin afirmatii denigratoare, defaimatoare si mincinoase. Reprezentantii USR Bucuresti spun insa ca minciunile raman minciuni.

USR a pierdut procesul intentat Gabrielei Firea

USR a pierdut procesul intentat primarului general Gabriela Firea, intentat in 2017, pentru atingere.

USR a pierdut procesul intentat Gabrielei Firea. Instanta: Reclamantii nu au putut dovedi ca au suferit vreun prejudiciu

Uniunea Salvati Romania a pierdut definitiv procesul intentat primarului general, Gabriela Firea, pentru atingerea adusa drepturilor la onoare, demnitate, reputatie si imagine, informeaza Primaria Capitalei, prin.

Ludovic Orban, despre autostrada Comarnic - Brasov: Mi-e rusine sa vorbesc despre asta

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca ii este rusine sa vorbeasca despre autostrada Comarnic-Brasov, avand in vedere istoricul acestui proiect, precizand ca Guvernul inca nu a luat decizia daca acest.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )