Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orban, despre o posibila stare de urgenta dupa alegeri: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre o posibila stare de urgenta dupa alegeri: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca numarul de infectari cu coronavirus nu va creste, iar situatia va ramane sub control, nu va fi necesara o noua perioada de stare de urgenta dupa alegeri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care.

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegeri

Ludovic Orban nu exclude posibilitatea revenirii la starea de urgenta dupa alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura.

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

Ludovic Orban, despre medicul erou Catalin Denciu: Din ce stim noi, testul de tip RT PCR efectuat in Belgia este negativ Este intr-o stare stabila. Ne rugam sa se vindece! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti, ca din informatiile pe care le are Guvernul in acest moment testul de tip Real Time PCR efectuat in cazul medicului erou Catalin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid.

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

Orban, despre majorarea amenzilor: in perioada starii de urgenta am avut amenzi mari si si-au aratat efectul

Premierul Ludovic Orban afirma ca autoritatile fac uz de toate instrumentele posibile pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa respecte regulile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

ORBAN, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT Nu este suficienta o demisie

Premierul Ludovic Orban a declarat,azi, ca demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, Lucian Micu, nu este suficienta, punctand ca ancheta in cazul incendiului de la sectia ATI a acestui spital trebuie sa identifice responsabilii, conform Agerpres.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Orban, despre afirmatia lui Tataru ca toti suntem vinovati: intr-un moment dificil a facut o declaratie... intotdeauna exista responsabili, individuali

Premierul Ludovic Orban spune ca vinovatia colectiva invocata de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt a fost o declaratie facuta intr-un moment dificil.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )