Libnet.ro
UNICEF

15:30

Orban, despre afirmatia lui Tataru ca toti suntem vinovati: intr-un moment dificil a facut o declaratie... intotdeauna exista responsabili, individuali

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre afirmatia lui Tataru ca toti suntem vinovati: intr-un moment dificil a facut o declaratie... intotdeauna exista responsabili, individuali

Premierul Ludovic Orban spune ca vinovatia colectiva invocata de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt a fost o declaratie facuta intr-un moment dificil. continuă pe Hotnews

Calin Popescu-Tariceanu, raspuns dur pentru Tataru: Nu, tata, nu toti suntem vinovati!

Calin Popescu Tariceanu i-a dat un raspuns dur ministrului Nelu Tataru, dupa declaratia acestuia cu privire la vinovatii tragediei de la Piatra Neamt. Nu, tata, nu toti suntem vinovati!.

Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara

Pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara, nu numai sistemul medical, fiindca am acceptat timp de 30 de ani sa traim intr-o astfel de situatie medicala, a sustinut ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intrebat daca se simte vinovat pentru ce s-a intamplat la Spitalul Judetean Piatra Neamt, unde 10 pacienti cu COVID au murit, iar alte 7 persoane, intre care un medic, au fost ranite intr-un incendiu care a mistuit sectia ATI.

Ce spune Ludovic Orban despre declaratia controversata a lui Nelu Tataru

Prim-ministrul Ludovic Orban ii ia apararea ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa ce demnitarul declarase ca toti romanii sunt vinovati pentru ceea ce se intampla in sistemul de sanatate.

Nelu Tataru, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Pentru situatia de peste 30 de ani cred ca suntem vinovati toti din aceasta tara. Spitalele care sunt in subordinea autoritatilor locale vor trece in coordonarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a precizat, sambata seara, dupa incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt, ca pentru situatia de peste 30 de ani si pentru autoritatile locale si neimplicare.

Nelu Tataru, declaratia zilei dupa tragedia de la Piatra Neamt: Toti suntem vinovati pentru situatia medicala din ultimii 30 de ani!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a fost intrebat, sambata, la daca se simte in vreun fel vinovat, ca ministru al Sanatatii, pentru tragedia de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, unde s-a produs un incendiu in urma caruia 10 pacienti au murit si alte 6 persoane au fost ranite.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

ORBAN, DESPRE ELIBERAREA DIN FUNCTIE A SUBPREFECTULUI DE SIBIU: Raspunsul il puteti vedea in rata de infectare

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat despre eliberarea din functie a subprefectului de Sibiu, Rares Macrea, ca raspunsul se poate vedea in rata de infectare cu SARS-CoV-2 inregistrata la nivelul judetului.

Orban, despre majorarea amenzilor: in perioada starii de urgenta am avut amenzi mari si si-au aratat efectul

Premierul Ludovic Orban afirma ca autoritatile fac uz de toate instrumentele posibile pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa respecte regulile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

ORBAN, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT Nu este suficienta o demisie

Premierul Ludovic Orban a declarat,azi, ca demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, Lucian Micu, nu este suficienta, punctand ca ancheta in cazul incendiului de la sectia ATI a acestui spital trebuie sa identifice responsabilii, conform Agerpres.

Ludovic Orban, despre tragedia de la Piatra Neamt: Cum sa fie suficienta o demisie? Se face o ancheta penala, iar vinovatii trebuie pedepsiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca simpla demisie a managerului spitalului din Piatra Neamt nu este suficienta, caci mai multi oameni si-au pierdut viata in incendiul de sambata. Acesta a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )