Libnet.ro
UNICEF

11:30

Orban, despre prioritatile lui Citu: Trebuie sa stranga surubul. Avem minus 11 miliarde la colectarea veniturilor. S-au alocat bani in draci din fondul de rezerva

Adevărul Adevărul,
Orban, despre prioritatile lui Citu: Trebuie sa stranga surubul. Avem minus 11 miliarde la colectarea veniturilor. S-au alocat bani in draci din fondul de rezerva

Ministrul Finantelor Florin Citu trebuie sa stranga surubul la maxim si sa evite orice cheltuieli inutile, in contextul in care exista un minus de 11 miliarde lei la colectarea veniturilor, dar si deficite la bugetele de sanatate si de pensii, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban. Florin Citu sustine ca deficitul bugetar creste si la 10 luni. continuă pe Adevărul

CATALIN PREDOIU: Am discutat cateva ore bune cu doamna Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu afirma ca a discutat marti mai multe ore cu predecedsoarea sa Ana Birchall despre prioritatile Ministerului Justitiei. si ca urmeaza faza de lamurire cu propriile simturi.

FLORIN CITU: Trebuie sa venim cu un buget in acest an, cat mai rapid

Noul ministru al Finantelor, Florin Citu, a anuntat, marti dimineata, ca va incerca sa prezinte un proiect de buget pana la jumatatea lunii decembrie precizand, insa, ca documentul lasat de fostul ministru Eugen Teodorovici este valabil pentru 28 de ministere in timp ce actuala structura are doar 16 ministere.

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Ludovic Orban a declarat ca decizia de a trimite propunerile pentru functia de comisar european a fost luata sub imperiul urgentei, Romania fiind printre ultimele tari fara un comsiar european. Premierul a mai subliniat ca nu considera ca a incalcat intelegerea cu USR.

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )