Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bauturile minune care te slabesc cel mai mult. Trebuie consumate seara

Playtech Playtech,
Bauturile minune care te slabesc cel mai mult. Trebuie consumate seara

Somnul este o activitate de care nu ne putem lipsi pentru a trai. Pentru a avea parte de o perioada placuta si eficienta in lumea viselor exista diferite metode, de la tehnici de relaxare a corpului si a mintii care ajuta in inducerea starii de somn, in cazul insomniilor, pana la metode care te pregatesc . continuă pe Playtech

Top 3 alimente care te slabesc cel mai mult. Efectele se vad imediat daca le consumi zilnic

Cu totii am capatat macar jumatate de kilogram dupa sarbatorile acestea pline si nu ar fi bine deloc sa il lasam acolo in pregatirea verii. Mananca si slabeste. Top 3 alimente care te ajuta in lupta cu kilogramele in plus Apa plata sau minerala, ceai neindulcit din plante aromate 0 cal 100 gr Nu .

Categoria de varsta care raspandeste cel mai mult SARS-CoV2! Nu copiii sunt cei care ne pun in pericol

Tinerii sunt cei care raspandesc in cea mai mare masura coronavirusul, si nu copiii, arata un studiu realizat in Statele Unite ale Americii.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

Care este cel mai sportiv oras din lume - Bucurestiul nu se afla in Top 50

New York este considerat cel mai sportiv oras din lume, potrivit clasamentului publicat joi de agentia Burson Cohn Wolfe Sports BCW Sports), in care Bucurestiul nu se regaseste in top 50.

Horoscopul dragostei 2021. Zodiile care se inteleg cel mai bine, sunt un succes garantat

Astrele vin cu noi detalii despre ce urmeaza sa se intample in viata nativilor zodiacului. Care sunt semnele care se inteleg cel mai bine in relatia de cuplu? Ele au parte de o viata linistita si o armonie totala. Horoscopul dragostei 2021. Relatiile zodiilor Pentru cei care cred in astre si in prezumtiile facute in .

EXCLUSIV Cine va castiga Survivor Romania 2021. Omul care ii cunoaste cel mai bine pe Jador si Culita Sterp a dat verdictul

Culita Sterp sau Jador? Jador sau Culita Sterp? O competitie care se anunta extrem de stransa in cadrul emisiunii-concurs Survivor, oferita de la inceputul lunii ianuarie de catre cei de la Kanal D, si care ni-i aduce in prim-plan pe doi dintre reprezentantii valului tanar si la moda al muzicii autohtone. Culita si Jador fac parte .

Sefa PSD, cel mai bine platit bugetar din Romania, cu venituri de 18.000 de euro luna. Castiga mai mult decat premierul Frantei UPDATE: Aurelia Surulescu sustine ca s-a strecurat o eroare in declaratia sa de avere

Cel mai bine platit bugetar din Romania are un salariu ametitor de 18. 000 de euro pe luna, mai mult decat premierul Frantei. Aceasta suma colosala a fost incasata lunar in 2020 de Aurelia Surulescu,.

Au inceput sa vina primele facturi la energie dupa liberalizare Toti consumatorii aflati in serviciul universal vor plati mai mult decat in decembrie

Persoanele care inca nu sunt bine informate despre liberalizarea pietei energiei pot avea zilele acestea surprize neplacute la primirea facturilor care vizeaza consumul pe luna ianuarie. Cei care erau in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 si care au trecut automat in serviciul universal, la unul dintre furnizorii de ultima instanta ENEL, Electrica, CEZ, E. ON), vor primi facturi mai mari decat in decembrie. in ciuda a ceea ce cred unii consumatori, ultimul ordin emis de Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) nu a amanat cu sase luni aceasta scumpire, ci doar ofera posibilitatea furnizorilor de a veni cu discounturi, daca doresc. insa, chiar si cu aceste discounturi, tot vor plati mai mult decat in decembrie. De altfel, vor plati mai mult si decat daca ar fi schimbat furnizorul.

Florin Citu: Nu avem cum sa spunem ca nu avem centre de vaccinare, avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate Ce spune premierul despre lipsa de personal de la centrele din Suceava (VIDEO)

Premierul Florin Citu spune ca Romania are suficiente centre de vaccinare, problema fiind aceea a numarului de doze de vaccin. Avem mai mult decat putem sa vaccinam, din pacate, a spus prim-ministrul.

Cel mai mare furnizor de energie electrica explica cum aplica reducerile de pret

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, cu peste 3,2 milioane de clienti la nivel national, explica modalitatea prin care aplica reduceri comerciale voluntare de pret penru consumatori.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )