Libnet.ro
UNICEF

12:00

Orban, despre scandalul de la Sectorul 1: Clotilde Armand a castigat cu o diferenta de peste o mie de voturi. in politica trebuie sa stii sa pierzi

Adevărul Adevărul,
Orban, despre scandalul de la Sectorul 1: Clotilde Armand a castigat cu o diferenta de peste o mie de voturi. in politica trebuie sa stii sa pierzi

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intrebat despre imaginile cu persoane care par ca umbla la voturi in Biroul Electoral al Sectorului 1, ca baza procesului-verbal incheiat in sectiile de votare candidatul PNL si USR-PLUS, Clotilde Armand, a castigat la o diferenta de peste o mie de voturi. continuă pe Adevărul

Reactie soc la Sectorul 1. Clotilde Armand cere interventia procurorilor

Reactie de ultima ora formulata de Clotilde Armand in scandalul momentului de la Primaria Sectorului 1, unde cei doi candidati se acuza unul pe altul de frauda electorala si cer renumararea voturilor.

Clotilde Armand a castigat cursa pentru Sectorul 1, cu peste 1.000 de voturi avans fata de Daniel Tudorache. BEC ar putea decide, miercuri, renumararea voturilor

Clotilde Armanda castigat matematic cursa pentru Primaria Sectorului 1 al Capitalei, in dauna primarului in exercitiu Daniel Tudorache. Candidata USR-PLUS si PNL are un procent de 40,95% 36. 454 de voturi va.

Cine e barbatul care a umblat la sacii de procese verbale din S1. Clotilde Armand rupe tacerea

S-a aflat cine este, de fapt, barbatul care a umblat la sacii de procese verbale din Sectorul 1. Clotilde Armand a rupt tacerea si a dezvaluit ca persoana este Galca Mihai Florentin, reprezentantul Biroului Electoral Sector 1 BES 1). S-a aflat cine este barbatul care a umblat in voturile din Sectorul 1. Clotilde Armand a .

BEC amana pentru maine deciziile la Sectorul 1. Clotilde Armand: Victoria este clara. I-am prins cu mana-n sac!

Este razboi total la Primaria Sectorului 1. PSD cere renumararea voturilor si insista ca Dan Tudorache este invingatorul, iar USR refuza vehement aceasta varianta.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Clotilde Armand, reactie de ultima ora in scandalul voturilor de la Sectorul 1: I-am prins cu mana in sac

Scandalul fraudei de la Sectorul 1 continua. Clotilde Armand, candidatul din partea USR PLUS, a oferit o reactie de ultima ora, pe marginea acestui subiect. Victoria este foarte claranu ne lasam.

Scandalul presupusei fraude la Sectorul 1 continua: Explicatia lui Dan Tudorache, dupa ce Clotilde Armand a declarat ca soferul pesedistului a fost omul-cheie

Renumararea voturilor la Sectorul 1 nu va avea loc, unde au candidat Clotilde Armand, de la USR PLUS si Dan Tudorache, de la PSD. in schimb, ambii candidati lanseaza acuzatii de frauda. Dupa formularele suspecte.

Dan Barna o contrazice pe Clotilde Armand in scandalul privind fraudarea alegerilor la Sectorul 1: Procesele verbale din sistem corespund cu ale noastre. Chestiunea cu QR cod este procedurala

Dan Barna o contrazice pe Clotilde Armand care a acuzat o tentativa de fraudare a voturilor prin intermediul falsificarii coudului QR. Potrivit lui Dan Barna, la Sectorul 1 nu s-a constatat nicio problema in.

Clotilde Armand: De luni dimineata stim cine a castigat alegerile la Sectorul 1. Primarul e total disperat si e gata sa faca orice Niciun observator de la noi nu a pus mana pe saci cu voturi (VIDEO)

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1, sustine ca rezultatul alegerilor a fost clar inca de luni dimineata, de la ora 6, dupa ce s-au numarat voturile. Ea il acuza pe Dan Tudorache, primarul in.

PeBloguri: Marcel Ciolacu, despre scandalul din Sectorul 1: Alegerile au fost in mod evident fraudate si trebuie anulate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reactie pe pagina sa de Facebook privind imaginile din Biroul Electoral din Sectorul 1, aparute in presa. in emisiunea de miercuri seara a lui Mihai Gadea, de pe Antena 3, a fost sugerat ca identitatea uneia dintre persoanele prezente in camera cu saci ar fi consilierul candidatei USR-PLUS Clotilde Armand, Nicolaescu Andrei Cristian, candidat la randul sau pe listele Consiliului Local al Sectorului 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2789 seconds )