Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre vaccinarea impotriva COVID-19: S-a incercat o catagrafiere, sa se faca o evaluare privitor la rata de acceptare a vaccinului

Adevărul Adevărul,
Orban, despre vaccinarea impotriva COVID-19: S-a incercat o catagrafiere, sa se faca o evaluare privitor la rata de acceptare a vaccinului

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu se pune problema ca in ministere sa se intocmeasca liste cu persoane care ar urma sa primeasca cu prioritate vaccinul anti-COVID-19, el explicand ca este vorba despre o catagrafiere, pentru a se vedea daca oamenii sunt deschisi ideii de vaccinare si daca vor sa fie vaccinati. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre vaccinarea impotriva COVID-19: Se va face etapizat si va incepe cu anumite grupe de populatie, stabilite pe criterii epidemiologice si medicale (VIDEO)

In cursul zilei de marti, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca strategia de vaccinare impotriva COVID-19 va fi facuta publica saptamana urmatoare. Totodata, el a anuntat ca vaccinarea se va face.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul .

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Orban, despre o posibila stare de urgenta dupa alegeri: in masura in care numarul de infectari nu va creste, nu va fi necesara o astfel de masura

Premierul Ludovic Orban sustine ca, daca numarul de infectari cu coronavirus nu va creste, iar situatia va ramane sub control, nu va fi necesara o noua perioada de stare de urgenta dupa alegeri.

Ludovic Orban, despre intrarea Romaniei in carantina dupa 6 decembrie: in masura in care lucrurile raman sub control, in masura in care numarul de infectari nu va creste nu va fi necesara o astfel de masura

Romania nu va intra in carantina dupa 6 decembrie, in masura in care lucrurile raman sub control, a declarat marti premierul Ludovic Orban in cadrul unei conferinte de presa: in masura in care.

Ludovic Orban, despre numarul de cazuri de COVID-19: Nu este cert ca suntem pe un platou in cazul in care nu exista un grad de conformare mare, riscul de a creste in continuare numarul de infectari exista

In cursul zilei de marti, premierul Ludovic Orban a tinut o serie de declaratii si a raspuns intrebarilor jurnalistilor. Primul-ministru a subiliniat faptul ca numarul de cazuri de COVID-19 inregistrat in cu.

Ludovic Orban, despre decesul lui Ionut Anghel: Regret profund. in privinta transplantului sunt niste proceduri legale si trebuie sa existe si organul de transplantat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o prima reactie in cazul decesului lui Ionut Anghel, tanarul de 35de ani care a astepta de trei ani sa fie supus unui transplant de plamani. Premierul.

Ludovic Orban, despre medicul erou Catalin Denciu: Din ce stim noi, testul de tip RT PCR efectuat in Belgia este negativ Este intr-o stare stabila. Ne rugam sa se vindece! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti, ca din informatiile pe care le are Guvernul in acest moment testul de tip Real Time PCR efectuat in cazul medicului erou Catalin Denciu la Spitalul Militar Regina Astrid.

Orban, despre majorarea amenzilor: in perioada starii de urgenta am avut amenzi mari si si-au aratat efectul

Premierul Ludovic Orban afirma ca autoritatile fac uz de toate instrumentele posibile pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa respecte regulile de prevenire a raspandirii virusului SARS-CoV-2.

ORBAN, DESPRE INCENDIUL DE LA SPITALUL PIATRA NEAMT Nu este suficienta o demisie

Premierul Ludovic Orban a declarat,azi, ca demisia managerului Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Piatra-Neamt, Lucian Micu, nu este suficienta, punctand ca ancheta in cazul incendiului de la sectia ATI a acestui spital trebuie sa identifice responsabilii, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )