Libnet.ro
UNICEF

18:30

Orban, dupa consultarile cu Iohannis pe Justitie: Garantam romanilor ca vointa lor la referendum va fi transpusa in Constitutie

Hotnews Hotnews,
 Orban, dupa consultarile cu Iohannis pe Justitie: Garantam romanilor ca vointa lor la referendum va fi transpusa in Constitutie

Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus la finalul consultarilor cu presedintele Romaniei de la Palatul Cotroceni ca opinia exprimata de romani la referendum reprezinta o obligatie de transpunere a acestei vointei in Constitutie, lansand un apel la romani sa decida clar, la referendum, ca in Romania infractorii care savarsesc fapte de coruptie vor condamnati. Totodata, Orban a spus ca liberalii sunt convinsi ca presedintele are intrebarile formulate si ca romanii vor veni in numar mare la vot. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, dupa consultarile cu Klaus Iohannis: PNL este alaturi de presedintele Romaniei si va sustine cu toata forta acest referendum

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, dupa discutiile cu Klaus Iohannis, ca partidul pe care il conduce va sustine cu toata forta referendumul anuntat de presedinte. Atacul infractorilor asupra.

IOHANNIS, DUPA CONSULTARILE CU PARTIDELE: Toti au fost ingrijorati de situatia din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa consultarile cu partidele parlamentare pe tema situatiei din Justitie, ca toti cei prezenti s-au declarat ingrijorati de evolutia din zona justitiei si ca le-a spus ca acest asalt al PSD asupra justitiei trebuie sa primeasca un raspuns din partea romanilor iar acesta este un referendum.

Orban (PNL), dupa consultarile cu Iohannis: Referendumul si alegerile pentru Parlamentul European trebuie sa se desfasoara in aceleasi sectii de vot (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, joi, ca liberalii nu sunt de acord cu initiativa PSD de a face sectii separate la europarlamentare si referendum. Presedintele PNL arata ca social-democratii incalca legea si se ar.

Klaus Iohannis nu spune ce urmeaza dupa consultarile pe tema situatiei din Justitie

UPDATE - Presedintele Klaus Iohannis are consultari cu UDMR. De la 18. 15 este programat Grupul parlamentar al minoritatilor nationale. ----------------- UPDATE - Consultarile presedintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban, anunt bomba dupa consultarile cu Klaus Iohannis

Partidul National Liberal va depune o motiune de cenzura dupa alegerile europarlamentare din luna mai, a anuntat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat la un post de televiziune ca obiectivul.

Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: Nu este permisa emiterea de OUG prin care sa fie scapati de puscarie pe cei care au savarsit infractiuni de coruptie(VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban, a declarat joi, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca trebuie se stopeze emiterea de Ordonante de Urgenta care urmaresc sa-i scape de puscarie pe cei care au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )