Libnet.ro
UNICEF

11:15

Orban explica demiterea lui Streinu Cercel: Ultima sa declaratie a fost inacceptabila

România Liberă România Liberă,
Orban explica demiterea lui Streinu Cercel: Ultima sa declaratie a fost inacceptabila

Premierul Ludovic Orban a respins afirmatiile conform carora schimbarea profesorului Adrian Streinu-. continuă pe România Liberă

Razvan Cuc, dupa demiterea lui Streinu Cercel: Un somer, ajuns premier, ingenuncheaza profesionalismul unui expert. Orban ce experienta o avea?

Razvan Cuc, fostul ministru al Transporturilor, a criticat decizia lui Ludovic Orban de a-l demite pe profesorul dr. Adrian Streinu Cercel din fruntea Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Orban, atac dur la Streinu-Cercel: E o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. E o nebunie, va spun sincer

Cu privire la propunerea lui Adrian Streinu - Cercel de a carantina toate persoanele de peste 65 de ani, Ludovic Orban a declarat ca este cea mai mare nebunie pe care a vazut-o.

PSD sare la gatul lui Ludovic Orban dupa demiterea lui Streinu-Cercel:Politrucii PNL nu suporta specialistii care spun adevarul! De asta a fost demis

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica dur Guvernul Orban pentru decizia demiterii lui Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei anti-Covid-19. Liderul social-democrat sustine ca demiterea acestuia a avut loc pentru o propunere veche de mai multe luni.

Marcel Ciolacu, despre demiterea lui Streinu Cercel: in locul domnului Tataru, m-as ocupa de urgentele Romaniei

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a avut o prima reactie dupa demiterea lui Adrian Streinu-Cercel.

Codrin Stefanescu, despre demiterea lui Streinu Cercel: Multora le-a salvat viata si nu spun nimic. Lasilor

Codrin Stefanescu a avut o prima reactie dupa demiterea profesorului Adrian Streinu Cercel.

Gabriela Firea, dupa demiterea lui Streinu-Cercel: Prin razbunare nu se va inventa vaccinul anti-COVID

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, este de parere ca demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din Comisia anti-COVID a Ministerului Sanatatii este o razbunare.

Surse. Liderii PNL au cerut demiterea lui Streinu-Cercel,calul troian al PSD. Orban i-a pasat problema lui Tataru

Mai multi PNL au cerut demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel din fruntea Institutului Matei Bals, pe motiv ca opiniile exprimate de medic aduc mari prejudicii de imagine partidului, sustin surse politice pentru Adevarul. Streinu-Cercel a propus izolarea batranilor pentru inca trei luni in afara familiei. O nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut, a spus Orban, care nu-si asuma totusi demiterea profesorului Cercel.

Alianta pentru Unirea Romanilor cere demisia lui Streinu-Cercel

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor A. ) solicita demisia sau demiterea lui Streinu-Cercel din orice functie publica detinuta, datorita declaratiilor si propunerilor facute de-a lungul timpului care au culminat cu planul Vacanta mare, facut public in aceste zile si care prevede oprirea totala a tarii timp de 3-4 luni si instituirea unui guvern anti-pandemie, care, conform aliantei este ilegitim, nedemocratic si neconstitutional, acest om discreditandu-se definitiv.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )