Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orban, atac dur la Streinu-Cercel: E o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. E o nebunie, va spun sincer

Antena3 Antena3,
Orban, atac dur la Streinu-Cercel: E o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut. E o nebunie, va spun sincer

Cu privire la propunerea lui Adrian Streinu - Cercel de a carantina toate persoanele de peste 65 de ani, Ludovic Orban a declarat ca este cea mai mare nebunie pe care a vazut-o. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Surse. Liderii PNL au cerut demiterea lui Streinu-Cercel,calul troian al PSD. Orban i-a pasat problema lui Tataru

Mai multi PNL au cerut demiterea profesorului Adrian Streinu-Cercel din fruntea Institutului Matei Bals, pe motiv ca opiniile exprimate de medic aduc mari prejudicii de imagine partidului, sustin surse politice pentru Adevarul. Streinu-Cercel a propus izolarea batranilor pentru inca trei luni in afara familiei. O nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut, a spus Orban, care nu-si asuma totusi demiterea profesorului Cercel.

Marturie in fata judecatorilor romani: Numarul de pacienti COVID-19 este mult mai mare, dar nu este dat publicitatii

Avocatul unui spital de boli infectioase din Romania sustine in fata instantei ca numarul infectatilor cu COVID-19 este cu mult mai mare decat cel prezentat in raportarile oficiale.

Angela Merkel ar putea accepta finantarea redresarii economice a Europei printr-un buget mai mare al UE

Cancelarul german Angela Merkel a semnalat luni disponibilitatea de a finanta redresarea economica a Europei dupa pandemia de coronavirus prin intermediul unui buget mai mare al Uniunii Europene si prin emiterea de obligatiuni comune prin intermediul Comisiei Europene.

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

Cel mai mare spital din Arges s-ar putea inchide. 27 de oameni, infectati de un chirurg bolnav

Cel mai mare spital din judetul Arges s-ar putea inchide, asta dupa ce 27 de la sectia de chirurgie vasculara au fost infectate cu coronavirus.

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Orban, despre planul lui Streinu-Cercel: O stupiditate mai mare nu am vazut. Documentul ala zici ca e facut in anii 50

Premierul Ludovic Orban l-a criticat din nou dur pe medicul Adrian Streinu Cercel pentru planul de a izola persoanele de peste 65 de ani de familiile lor. Sunt lucruri de o gravitate extrema, nu trebuie tratate doar cu zambet, a spus premierul.

Coronavirus in Marea Britanie: Numarul de decese, cu 41% mai mare decat cel declarat

Decese din cauza COVID-19 in Mare Britanie sunt de fapt cu 41% mai multe, fata de cifrele anuntate de guvernul britanic pana la data de 10 aprilie, arata Oficiul National de Statistica din UK, al carui raport include si decesele din comunitate, nu doar cele din spitale, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )