Libnet.ro
UNICEF

20:45

Orban inca mai viseaza la alegeri anticipate: de ce nu vor avea loc

Playtech Playtech,
Orban inca mai viseaza la alegeri anticipate: de ce nu vor avea loc

La ora actuala, ai crede ca Iohannis si PNL au parte de toata sustinerea de care au nevoie din partea parlamentului pentru a imbunatatii conditiile de trai ale romanilor. Orban este de alta parere. Nu este foarte clar daca Orban vrea sa rada PSD-ul de pe harta pamantului sau, in mod autentic, este de parere . continuă pe Playtech

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Scrutinul este decisiv pentru Brexit

Sunt alegeri anticipate in Marea Britanie. Urnele s-au deschis de peste o ora si jumatate.

Ministrul Muncii anunta ca mai multe institutii, printre care si Casa de Pensii, vor avea acces la baza de date ce cuprinde totiangajatii din Romania. De cand se va aplica noul sistem

Incepand cu data de 1 ianuarie, Casa Nationala de Pensii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala - Relatii cu publicul ANPIS) vor avea.

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

ANOFM, ANPIS si Casa Nationala de Pensii vor avea acces direct in REVISAL, din ianuarie 2020

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si Casa Nationala de Pensii vor avea, din 1 ianuarie, acces direct in REVISAL, baza de date cu toti angajatii din Romania, gestionata.

Cate zile libere vor avea romanii in 2020. Ce s-a modificat prin Codul Muncii

Este luna decembrie, acea perioada din an in care romanii se strang in familie, petrec si isi fac planuri pentru anul viitor. Si pentru ca munca face parte din viata fiecaruia si este nevoie de pauze pentru reimprospatare, multi se gandesc deja la zilele libere din 2020. Romanii vor avea 15 zile libere in 2020 .

Deputatul PSD Dorel Caprar, cercetat pentru 17 infractiuni: Principiul meu de baza este legea, dupa care ma ghidez Politicieni inconstienti care fac acum declaratii probabil ca vor avea aceeasi soarta ca a mea

Deputatul Dorel Caprar, lider al filialei Arad a PSD, cercetat pentru 17 infractiuni in dosarul mitei de la Vama Nadlac, sustine ca principiul sau de baza este legea, dupa care s-a ghidat intotdeauna, acuza ca a inceput telejustitia si ca va avea o reactie pe acuzatiile din dosarul DNA, nu pe declaratiile unor politicieni inconstienti care probabil ca la un moment dat vor avea aceeasi soarta cu a sa. El nu vede nicio problema sa ramana la sefia PSD Arad si nici vreun motiv sa ii fie ridicata imunitatea parlamentara.

Andra si Stefan Banica Jr, program special in noaptea de Revelion. Unde vor avea concerte

Ca in fiecare an, de Revelion, vedetele din Show-biz-ul romanesc ne vor canta si incanta pe diferitele scene din tara in noaptea dintre ani. Printre acestea se afla si Stefan Banica Jr. , cu celebrele concerte de Craciun, dar si cele de Revelion si Andra. Unul din multele concerte din noaptea dintre ani este si la .

Scenariu sinistru pentru alegeri anticipate. E nebun cel care incearca sa intre in jocul asta

Fostul parlamentar Octavian Popa, acum lider al unei filiale judetene ALDE, a vorbit la Antena 3 despre un scenariu sinistru pentru alegerile anticipate.

Lovitura pentru profesorii care au iesit la pensie. Ce a anuntat Ludovic Orban despre banii pe care ii vor incasa lunar

La preluarea guvernarii, noul Ministru al Finantelor, Florin Citu, anunta, in prima conferinta de presa de la preluarea mandatului, ca profesorii vor beneficia de mariri salariale incepand cu 1 ianuarie 2020,existand deja, data de guvernarea PSD, o OUG 1142018, in contextul in care Guvernul PNL a anuntat ca vrea sa abroge anumite parti din Ordonanta.

De ce iPhone 12 si Samsung S11 vor avea baterii mai mari si cum te ajuta asta

Noile modele de la Apple si Samsung vin cu baterii mai mari, iar ambii producatori par ca se pregatesc de aceleasi inovatii. 2020 e anul in care Apple si Samsung vor lansa noile varfuri de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )