Libnet.ro
UNICEF

09:30

Orban, indemn pentru romani, in noaptea de Pasti: Sa stea acasa, sa evite orice deplasare

România Liberă România Liberă,
Orban, indemn pentru romani, in noaptea de Pasti: Sa stea acasa, sa evite orice deplasare

Premierul Ludovic Orban a recomandat cetatenilor Romaniei sa evite sa iasa din locuinte in noaptea P. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, indemn pentru romani: Stati acasa pentru a nu ajunge pe un pat de spital

Presedinte Klaus Iohannis ii indeamna pe romani sa ramana in case si in perioada urmatoare fiindca urmeaza un val de imbolnaviri si decese provocate de coronavirus.

Un preot din Vrancea le cere enoriasilor sa stea acasa in noaptea de inviere si le promite ca duce el lumina acasa si la toate mormintele

Un preot din parohia Dragosloveni, comuna Dumbraveni, isi indeamna enoriasii sa stea acasa in noaptea de Paste si le promite acestora ca va duce lumina invierii in casele lor, precum si la toate mormintele din cimitir.

Cetatenii, indemnati sa stea acasa in noaptea de inviere. Unde pot fi urmarite slujbele

Primaria Calarasi ii indeamna pe cetateni sa stea acasa, iar slujba de inviere sa o urmareasca pe retelele de socializare, pentru a evita limitarea raspandirii noului coronavirus.

Grecia, model de gestionare a epidemiei de COVID-19. Politia, mobilizata pentru ca oamenii sa stea acasa de Paste

Reactia autoritatilor grecesti in fata amenintarii noului coronavirus este una dintre cele mai eficiente din Europa, desi Grecia a fost una dintre tarile cele mai afectate de criza economica din 2009 si disciplina nu este una dintre trasaturile cetatenilor ei, scrie agentia EFE. Mii de politisti vor fi mobilizati pe durata sarbatorilor de Paste pentru a evita ca grecii sa plece la rudele lor la tara, conform traditiei.

Cine primeste bani in plus, in plina criza. Florin Citu anunt pentru romani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, prezinta proiectul de rectificare bugetara. Vezi cine va primi cei mai multi bani. Cine primeste bani in plus la rectificare Seful de la Finante, Florin Citu, face declaratii de ultim moment despre rectificarea bugetara, chiar cu jumatate de ora inainte de sedinta de Guvern in care aceasta ar trebui sa .

Medicul Adrian Marinescu, recomandari pentru romani in Saptamana Mare: E bine sa faca cumparaturi online

Adrian Marinescu, medic primar boli infectioase la Spitalul Matei Bals, a facut o serie de recomandari pentru romani in Saptamana Mare, cand, cel mai probabil, vor merge in numar mare la cumparaturi.

Presedintele si Patriarhul dau acelasi indemn de Pasti: Stati acasa!

Slujbele religioase din noaptea de inviere se vor oficia fara participarea credinciosilor, anunta un.

Justin Bieber a devenit inspiratie pentru cum sa te imbraci acasa pe timp de pandemie

Nu doar stilul de viata ni s-a schimbat de cand cu izolarea la domiciliu, ci si stilul vestimentar. Iar Justin Bibeber poate deveni o veritabila sursa de inspiratie pentru cum sa te imbraci acasa pe timp de pandemie.

Mesajul selectionerului Mirel Radoi pentru romani

In conditiile starii de urgenta pe care o experimentam pentru a doua luna la rand, selectionerul Mirel Radoi aduce un mesaj de incredere si optimism pentru suporteri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )