Libnet.ro
UNICEF

06:00

Orban: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani

România Liberă România Liberă,
Orban: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani

Premierul Ludovic Orban a calificat, vineri, drept o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani din Fondul de rezerva

Premierul Ludovic Orban a calificat, vineri, drept o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai solicite bani din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului, subliniind ca aceasta cerere nu va fi acceptata.

Ludovic Orban: Daca simtim un boicot din partea PSD pe buget, avem si varianta angajarii raspunderii

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca, in masura in care Guvernul va simti ca exista un boicot in Parlament din partea PSD privind dezbaterea pe proiectul bugetului de stat pe anul viitor, are la indemana si angajarea raspunderii, ca o doua optiune.

Lovitura de guvern din partea PSD. Social-democratii vor depune un proiect prin care cer ca alocatiile copiilor sa fie dublate

Lovitura pentru Guvern din partea PSD. Social democratii vor depune un proiect prin care cer ca alocatiile copiilor sa fie dublate, anunta Marcel Ciolacu.

SPANIA: Pedro Sanchez a acceptat mandatul din partea regelui Spaniei de a forma guvernul

Premierul in exercitiu al Spaniei, Pedro Sanchez, a anuntat miercuri ca a acceptat mandatul din partea regelui Felipe de a forma un guvern si ca va contacta partidele, incepand cu saptamana viitoare, pentru a le solicita sprijinul, pe fondul unui Parlament extrem de fragmentat, transmite Reuters.

Predictii Bitdefender despre atacurile cibernetice din 2020 - Dispozitive tot mai vulnerabile, atacuri sofisticate si lupta neincetata pentru dreptul la intimitate

Anul 2019 va stabili un nou record in care numarul amenintarilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender anticipeaza ca in 2020 atacurile vor deveni din ce in ce mai sofisticate, cu consecinte devastatoare pentru oameni si companii. Bitdefender estimeaza ca numarul vulnerabilitatilor raportate va creste in 2020, statele se vor implica sub acoperire in atacuri informatice atribuite altor tari, iar dezvoltarea tehnologiilor deepfake in scopuri de criminalitate informatica va genera o noua plaja de atac pentru infractori.

Orban, atac la Firea: E neobrazare sa mai ceara bani de la Guvern. Vrea sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate

Premierul Ludovic Orban considera o neobrazare cererea Primariei municipiului Bucuresti de alocare a sumai de 667 de milioane de lei, in conditiile in care institutia a beneficiat din Fondul de Rezerva al Guvernului de 100 de milioane, spunand ca nu accepta sa plateasca factura pentru companiile de nababi infiintate de Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre NEPARTICIPAREA firmelor recunoscute international la licitatiile Primariei Capitalei: Li se pun bete in roate prin criterile impuse. in Bucuresti au castigat turcii de la Otokar si Durmazlar

Nicusor Dan sustine ca firmele recunoscute international nu vor sa mai participe la licitatiile organizate de Primaria Capitalei din cauza piedicilor care li se pun de administratie. Afirmatiile lui Dan vin d.

Firea, lovita de tramvaiele turcesti. Licitatia Primariei Capitalei, anulata dupa contestatia Astra Vagoane Calatori

Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) ar fi anulat decizia de atribuire pentru tramvaie, organizata de Primaria Capitalei, prin care turcii de la Durmazlar au fost desemnati castigatori, a informat Club Feroviar.

Acuzatii din partea lui Ludovic Orban, la adresa guvernarii Dancila

Premierul Ludovic Orban a acuzat guvernarea anterioara ca a umflat veniturile la buget, pentru a putea fi facute cheltuieli care nu erau necesare.

RALUCA TURCAN: Amenintarile cu motiunea de cenzura venite din partea Opozitiei nu ne vor face sa dam inapoi

Reactia vicepremierului vine dupa ce, astazi, Cabinetul Orban si-a angajat raspunderea in fata Legislativului pe trei proiecte de lege diferite, informeaza Agerpres. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )