Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani din Fondul de rezerva

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, atac la adresa Gabrielei Firea: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani din Fondul de rezerva

Premierul Ludovic Orban a calificat, vineri, drept o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai solicite bani din Fondul de rezerva aflat la dispozitia Guvernului, subliniind ca aceasta cerere nu va fi acceptata. continuă pe Antena3

Acuzatii din partea lui Ludovic Orban, la adresa guvernarii Dancila

Premierul Ludovic Orban a acuzat guvernarea anterioara ca a umflat veniturile la buget, pentru a putea fi facute cheltuieli care nu erau necesare.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an

ACTUALIZARE - Premierul a anuntat, referitor la pensia minima, ca Guvernul va lua o decizie dupa ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor si va vedea in ce masura, prin corectiile aduse, va reusi sa mentina deficitul in limita a 3,6%. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizarii, prima majorare de la 1 ianuarie. --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Proiectul de lege de abrogare si modificare a prevederilor Ordonantei de Urgenta 114 va fi in prima citire in sedinta de Guvern de la ora 17:00. Solicit ministerelor care nu au trimis pana in prezent observatiile si modificarile sa o faca pana la ora 14:00.

Orban, dupa ce Primaria Capitalei a cerut aproape 700 de milioane de lei: O neobrazare. Adica ce vrea? Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de Firea? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca Guvernul nu va accepta cererea Primariei Capitalei de a primi 677 de milioane de lei din fondul de rezerva, avand in vedere ca municipalitatea a primit deja 100 de.

Ajutoare de stat pentru fabrici: Ludovic Orban vorbeste despre o schema de sprijin pentru companii din siderurgie si petrochimie, pe motiv ca ar fi fost afectate de OUG 114

Premierul Ludovic Orban a spus marti ca ar trebui pusa la punct o schema de ajutor de stat pentru companii din industrie, pe motiv ca acestea ar fi fost afectate de aplicarea OUG 1142018, care ar fi dus la cresterea preturilor la energia electrica si gazele consumate de acestea. Ludovic Orban a dat exemplul companiilor siderurgice si petrochimice. Trebuie precizat ca nu este o noutate ca marii consumatori sa se planga la autoritati de preturile mari la energie electrica si gaze naturale. Astfel, s-a ajuns in situatii in care au fost incheiate contracte controversate pentru gaze ieftine, cazul Romgaz- InterAgro, sau energie electrica ieftina pentru baietii destepti, cazul Hidroelectrica.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, vineri, ca va plati datoria statului catre fratii Micula din fondul de rezerva al Guvernului. Acesta se va goli, dar luni va fi efectuata o rectificare bugetara pentru a-l.

Ludovic Orban anunta a treia rectificare bugetara din acest an Legea responsabilitatii fiscale permite doar doua pe an

Premierul Ludovic Orban a anuntat vineri, intr-o sedinta de Guvern fulger, a treia din aceasta saptamana, ca luni va avea loc o noua rectificare bugetara, pentru a fi realimentat fondul de rezerva al Guvernului si pentru plati catre autoritati locale. Ar fi a treia rectificare bugetara din acest an, insa Legea responsabilitatii fiscale nu permite decat doua, ambele in a doua jumatate a anului.

Orban, atac la Firea: E neobrazare sa mai ceara bani de la Guvern. Vrea sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate

Premierul Ludovic Orban considera o neobrazare cererea Primariei municipiului Bucuresti de alocare a sumai de 667 de milioane de lei, in conditiile in care institutia a beneficiat din Fondul de Rezerva al Guvernului de 100 de milioane, spunand ca nu accepta sa plateasca factura pentru companiile de nababi infiintate de Gabriela Firea.

Firea il ameninta pe Orban cu plangerea penala daca nu ii da 677 milioane lei Premierul, despre cererea primarului: O neobrazare! Sa platim noi factura pentru companiile de nababi infiintate de ea?

Primarul general, Gabriela Firea, il ameninta pe premierul Ludovic Orban ca va face plangere penala daca nu ii da 677 milioane lei la rectificarea bugetara. Asta in contextul in care prim-ministrul a spus.

CNCD s-a autosesizat in cazul declaratiilor Gabrielei Firea potrivit carora biroul lui Ludovic Orban era ca un bar de negri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat dupa ce Gabriela Firea a afirmat ca biroul lui Ludovic Orban, in vremea cand era viceprimar, era ca un bar de negri, a declarat pentru HotNews. ro, presedintele institutiei Asztalos Csaba.

Orban: E o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa mai ceara bani

Premierul Ludovic Orban a calificat, vineri, drept o neobrazare din partea Primariei Capitalei sa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )