Libnet.ro
UNICEF

17:30

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban viziteaza Institutul Cantacuzino

Premierul Ludovic Orban a ajuns joi dimineata la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino.

Orban: Pentru persoanele vulnerabile vom incerca sa gasim o forumula prin care sa distribuim masti gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus joi ca vor fi cautate solutii ca persoanele vulnerabile sa primeasca in mod gratuit masti. Aceasta in conditiile in care incepand cu 15 mai va fi obligatorie purtarea acestora in spatii inchise si in mijloacele de transport in comun.

Ludovic Orban, despre propunerile lui Streinu-Cercel: Un act iresponsabil, nu intelege respectul fata de drepturi fundamentale

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti seara, intr-un interviu televizat, ca nu a existat nici cea mai mica intentie de impunere a unor restrictii suplimentare pentru persoanele peste 65 de ani si a calificat proiectul Institutului Matei-Bals, care prevedea inclusiv separarea batranilor de familii, drept un act iresponsabil.

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

Ludovic Orban: Nu vom permite achizitii de la firme de casa S-au achizitionat stocuri mari, doar ca spitalele municipale nu le achizitioneaza

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, in cadrul unei sedinte de guvern, ca au fost probleme la unele achizitii de materiale sanitare si ca nu se poate accepta achizitii de la firme de casa. La ora actuala, si prin UNIFARM, si prin ONAC, s-au achizitionat stocuri mari. Numai ca suntem in situatia in care aceste stocuri stau degeaba, intrucat spitalele, mai ales cele din subordonarea autoritatilor locale, nu achizitioneaza aceste materiale, a declart Orban.

Ludovic Orban: Avem ca prioritate plata pensiilor. Vom asigura resursele financiare pentru plata pensiilor, a salariilor si pentru sustinerea investitiilor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a dat asigurari, joi, ca prioritatea Guvernului este plata pensiilor si a salariilor in contextul crizei economice generate de pandemia de coronavirus. intrebat, in cadrul unei.

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor.

Ludovic Orban: Persoanele vulnerabile, cu venituri mici, ar putea primi mastile gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, ca se va incerca distribuirea in mod gratuit a mastilor pentru persoanele care provin din categorii vulnerabile.

Orban: Salut decizia cu demiterea lui Cercel, puteam sa ne miscam mai repede Premierul cere si demiterea directorului medical de la Spitalul Suceava

Premierul Ludovic Orban a salutat, la inceputul sedintei de guvern de joi, demiterea lui Adrian Streinu-Cercel din functia de sef al Comisiei anti-Covid, punctand ca a durat cam mult. De asemenea, seful Guvernului a cerut demiterea directorului medical al Spitalului Judetean de Urgenta Suceava, Mircea Macovei, proaspat revenit la serviciu dupa ce s-a vindecat de Covid-19. Macovei este cel care a chemat toate cadrele medicale la spital, indiferent daca erau infectate cu coronavirus sau in izolare.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )