Libnet.ro
UNICEF

13:00

ORBAN: Ne prezentam la motiunea de cenzura, chiar daca e o procedura neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Ne prezentam la motiunea de cenzura, chiar daca e o procedura neconstitutionala

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca membrii Executivului se vor prezenta la motiunea de cenzura, desi a mentionat ca este o procedura neconstitutionala. El a spus ca prezenta nu este in calitate de parlamentari, ci doar ca membri ai Guvernului, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Orban, catre ministri: Ne prezentam la motiunea de cenzura. Chiar daca e o procedura neconstitutionala, va trebui sa fim prezenti

Premierul Ludovic Orban le-a transmis ministrilor, la inceputul sedintei de guvern, ca trebuie sa fie prezenti in Parlament, la votul la motiunea de cenzura a PSD, chiar daca e o procedura neconstitutionala.

Korodi: Daca Guvernul Orban pica la motiunea de cenzura, putem ajunge la un vid decizional

Daca Executivul pica la motiunea de cenzura, se poate ajunge la un vid decizional, spune la RFI deputatul UDMR Attila Korodi. El acuza pe de alta parte Guvernul Orban ca se comporta de parca in Parlament ar avea peste 50%.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Nu participam la aceasta potiune de cianura ca parlamentari, dar ca Guvern va trebui sa fim prezenti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in debutul sedintei de Guvern de luni, ca membrii Executivului vor fi prezenti in Parlament, la dezbaterea si votul pe motiunea de cenzura, desi procedura, considera.

Ianis Hagi nu mai e pe placul scotienilor. Ce au anuntat, chiar daca a marcat

Se pare ca Ianis Hagi nu mai este pe placul scotienilor. Desi a marcat in ultimul meci, Rangers-Hamilton, internationalul roman nu a mai impresionat pe aproape nimeni. Ianis Hagi nu mai e iubit de scotieni. Ce au anuntat, chiar daca a marcat in ultimul meci Ianis Hagi nu mai este iubit in Scotia. Chiar daca .

Vlad Voiculescu ar vrea sa obtina functia de viceprimar chiar daca Nicusor Dan nu castiga Capitala. Cum ar incerca membrul Plus sa negocieze functia

Vlad Voiculescu isi doreste functia de viceprimar al Capitalei chiar si daca nu castiga Nicusor Dan alegerile, iar, in acest sens, ar negocia cu PNL o intelegere scrisa, potrivit unei postari publicate pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )