Libnet.ro
UNICEF

05:45

Orban, prima declaratie dupa votul de investire: Vom propune un comisar european in cel mai scurt timp posibil

Adevărul Adevărul,
Orban, prima declaratie dupa votul de investire: Vom propune un comisar european in cel mai scurt timp posibil

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, dupa ce Cabinetul sau a primit votul de investitura in Parlament, ca Guvernul va formula o propunere pentru postul de comisar european dupa consultarea presedintelui si va solicita audierea candidatului in Comisia de Politica Externa. El nu a exclus recurgerea la asumarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea pensionarii magistratilor. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, prima decizie in calitate de premier: Guvernul PNL propune un alt comisar european

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, luni, ca Romania are un guvern legitim care a obtinut votul Parlamentului, in ciuda boicotului penibil si rusinosfacut de PSD si Pro Romania. Ludovic.

Guvernul Orban a primit votul de investitura. Viorica Dancila, prima reactie dupa vot

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, va face declaratii, de la ora 18:00, dupa ce Guvernul Ludovic Orban a primit votul de investitura, in Parlament. Stire in curs de.

Viorica Dancila, prima reactie dupa investirea guvernului Orban: Iohannis si-a impus locotenentii la Palatul Victoria

Viorica Dancila, premierul demis prin motiune de cenzura, a declarat luni seara, dupainvestirea guvernului propus de premierul desemnat Ludovic Orban, ca a vazut in Parlamentul.

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )