Libnet.ro
UNICEF

08:00

Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Hotnews Hotnews,
 Orban, reactie la Raportul MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a reactionat marti fata de raportul MCV privind Romania, precizand ca, dupa investirea guvernului si a noii Comisii Europene, va exista un dialog direct pentru a conveni un plan de actiune astfel incat si Bucurestiul sa scape cat mai repede de monitorizare. continuă pe Hotnews

Raportul MCV privind Bulgaria. Comisia Europeana considera ca statul vecin si-a indeplinit angajamentele asumate in momentul aderarii la UE

Comisia Europeana afirma, in comunicatul referitor la raportul MCV, ca progresele inregistrate de Bulgaria sunt suficiente pentru a considera indeplinite angajamentele asumate in momentul aderarii la UE. Decizia finala privind ridicarea MCV va fi luata dupa consultarea Consiliului UE si a PE.

RAPORT MCV pentru BULGARIA: Comisia Europeana considera ca vecinii Romaniei si-au indeplinit angajamentele din momentul aderarii la UE

Daca Romania este aspru criticata de Comisia Europeana in Raportul MCV, liderii de la Bruxelles sunt mult mai indulgenti cu vecinii bulgari. Acestia spun ca Bulgaria a facut progrese privind reforma.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa publicarea raportului MCV: Vom conveni cu Comisia Europeana asupra unui plan de actiune, astfel incat Romania sa scape cat mai repede de acest mecanism (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban,a declarat, marti, dupa publicarea Raportului MCV, ca are in vedere o discutie cu liderii Comisiei Europene cu privire la elaborarea unui plan de actiune astfel.

Birchall, reactie la Raportul MCV: Cand am preluat mandatul la Ministerul Justitiei, Romania era in pragul activarii Articolului 7. Realmente ne-a trecut glontul pe la ureche (VIDEO)

Ana Birchall, ministrul Justitiei, a declarat ca o amaraste Raportul MCV, dat publicitatii marti, dar remarca la el tonul ceva mai favorabil decat precedentul, precum si faptul ca acesta face referire la.

Comisia Europeana, in raportul MCV: Romania a regresat! Bruxelles propune ca Bulgaria sa iasa din MCV

Comisia Europeana remarca in ultimele doua rapoarte publicate astazi de Comisia Juncker cu privire la progresele inregistrate de Romania si Bulgaria in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare ca vecinii de la Sud de Dunare se califica pentru a iesi din cadrul MCV. Eforturile Bulgariei inregistrate de la aderare sunt suficiente pentru a-si onora obligatiile facute la aderare, noteaza Comisia Europeana, scrie jurnalistul Vlad Epurescu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Comisia Europeana recomanda scoaterea Bulgariei de sub MCV

Comisia Europeana recomanda in raportul privind progresele Romaniei si Bulgariei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV), care va fi publicat marti, ca Bulgaria sa iasa de sub aceasta monitorizare, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa surse).

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

Raport MCV 2019. Comisia Europeana considera ca Bulgaria si-a indeplinit angajamentele din momentul aderarii la UE

Comisia Europeana scrie, in raportul adoptat marti referitor la progresele Bulgariei privind reforma judiciara, combaterea coruptiei si a criminalitatii organizate in cadrul MCV, ca mai multe dintre cele 17 recomandari au fost deja implementate si alte cateva sunt foarte aproape de a fi puse in aplicare. Astfel, subliniaza Comisia, este increzatoare ca Bulgaria va putea indeplini toate recomandarile ramase.

MCV 2019. Comisia Europeana catre Romania: Ati facut pasi inapoi, evolutiile din primele luni ale anului sunt sursa de mare ingrijorare

Comisia Europeana propune Consiliului UE si Parlamentului European mentinerea mecansmului de cooperare si verificare MCV) asupra Romaniei, in conditiile in care tara noastra a facut pasi inapoi in lupta anticoruptie si independenta justitiei in anul 2019. Executivul European conchide in raportul MCV pe anul 2019 ca situatia din primele luni ale anului 2019 a fost o sursa de mare ingrijorare. Citeste rapoartele in documentele atasate.

Raport MCV 2019. Comisia Europeana catre Romania: Ati facut pasi inapoi, evolutiile din primele luni ale anului sunt sursa de mare ingrijorare

Comisia Europeana propune Consiliului UE si Parlamentului European mentinerea mecanismului de cooperare si verificare MCV) asupra Romaniei, in conditiile in care tara noastra a facut pasi inapoi in lupta anticoruptie si independenta justitiei in anul 2019. Executivul European conchide in raportul MCV pe anul 2019 ca situatia din primele luni ale anului 2019 a fost o sursa de mare ingrijorare. Citeste rapoartele in documentele atasate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )