Libnet.ro
UNICEF

22:15

Orban: Romania, cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare a TVA din UE. ANAF trebuie informatizat

Adevărul Adevărul,
Orban: Romania, cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare a TVA din UE. ANAF trebuie informatizat

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, iar nivelul de 19% este unul rezonabil, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban, justificand astfel faptul ca Guvernul nu este de acord cu reducerea TVA. continuă pe Adevărul

Orban: Avem cea mai mare evaziune pe TVA din Uniunea Europeana

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad.

Premierul Ludovic Orban: Romania, tara cu cea mai mare evaziune si cu cel mai mic grad de colectare al TVA din UE

Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din UE, a afirmat, miercuri seara, premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres. Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA. Avem.

Anuntul lui Orban despre Romania: Suntem tara care avem cea mai mare evaziune pe TVA

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri ca Romania are cea mai mare evaziune si cel mai mic grad de colectare al TVA din Uniunea Europeana, insa nivelul de 19% este unul rezonabil.

Premierul Orban: ANAF trebuie sa-si schimbe obiceiurile. Suntem tara cu cea mai mare evaziune pe TVA, dar cu cel mai mic grad de colectare din UE

ANAF trebuie sa-si schimbe obiceiurile, a declarat premierul Ludovic Orban, miercuriseara, intr-o interventie la Digi 24, referindu-se la faptul ca Fiscul ar trebui mai degraba sa controleze marea.

BANK OF CHINA A patra cea mai mare banca din lume s-a lansat la Bucuresti

Bank of China, a patra cea mai mare institutie bancara din lume, si-a lansat, in urma cu cateva momente, sucursala de la Bucuresti. Evenimentul, care se afla in desfasurare, vine in ocazia implinirii a 70 de ani de relatii diplomatice dintre Republica Populara Chineza si Romania.

EUROSTAT: Tara noastra, printre tarile UE care au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii

Tara noastra, Ungaria si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE, in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

Ponta, prima reactie la condamnarile din dosarul Colectiv: Consider cea mai mare ticalosie sa iti faci cariera politica pe tragedia unor oameni

Victor Ponta, premier la momentul tragediei din clubul Colectiv, a sustinut, intrebat cum comenteaza condamnarile din acest dosar, ca a inteles tragedia celor care au avut de suferit, si considera cea mai mare ticalosie pe care a intalnit-o in viata construirea unei cariere politice pe tragedia unor oameni.

Ludovic Orban, dezamagit de cat se fura in Romania, legal: Avem cea mai mare evaziune

In contextul in care s-au sesizat tot mai multe minusuri in legatura cu banii de la buget in ultimele luni, Ludovic Orban a adus in discutie problema evazionistilor fiscali din Romania. in opinia premierului, tara noastra se confrunta de ceva timp cu un val important de evaziune fiscala si totul pleaca de la TVA sau, .

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

Marea Britanie indeamna China la dialog cu protestatarii din Hong Kong: Cea mai mare perioada de tulburari de la retrocedare

Marea Britanie a indemnat China, joi, sa demareze un dialog cu manifestantii antiguvernamentali din Hong Kong, precum si sa-si respecte angajamentele pe care si le asuma inainte de revenirea orasului sub domnia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )