Libnet.ro
UNICEF

17:45

Orban sustine ca exista un proiect de OUG privind alegerile anticipate (VIDEO)

B1 B1,
Orban sustine ca exista un proiect de OUG privind alegerile anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista un proiect de Ordonanta de Urgenta care reglementeaza situatia in care se ajunge la alegeri anticipate. impreuna cu Autoritatea Electorala. continuă pe B1

Surse. Orban a batut palma cu Ciolacu: alegerile anticipate vor avea loc pe 21 iunie. Primarii, alesi intr-un tur

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu: social-democratii se vor mobiliza pentru a trece motiunea de cenzura, iar alegerile anticipate vor avea loc in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, PNL va renunta la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Guvernul Orban va ramane interimar pana in iunie.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

Tariceanu: Alegerile anticipate vor duce Romania in haos

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat marti la Antena 3, ca alegerile anticipate vor arunca Romania in haos pentru patru luni.

Surse: Guvernul adopta azi doua OUG: organizarea alegerilor anticipate si alegerea sefilor de CJ prin vot indirect

Guvernul va adopta azi doua ordonante de urgenta: una privind organizarea alegerilor anticipate, alta privind alegerea presedintilor de Consilii Judetene in mod indirect, prin votul consilierilor judeteni. in cazul in care motiunea de cenzura va trece miercuri de votul Parlamentului, Guvernul Orban va ramane interimar si nu va mai putea adopta OUG.

Orban sustine ca daca trece motiunea de cenzura, PNL nu va mai vota investirea niciunui guvern, pentru a se ajunge la anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban anunta ca, in situatia in care motiunea de cenzura depusa de PSD si UDMR va fi votata, miercuri, in Parlament, parlamentarii PNL nu vor mai vota investirea urmatoarelor doua.

Orban sustine ca parlamentarii PNL nu vor vota alt Guvern daca se ajunge la anticipate

Ludovic Orban a declarat luni ca parlamentarii PNL nu vor vota investirea altui Guvern, chiar daca p.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre OUG privind privatizarea din sanatate: Cine are bani traieste, cine nu, moare

Medicul Tudor Ciuhodaru a criticat intentia Guvernului Orban de a da o ordonanta de urgenta prin care s-ar produce privatizarea sanatatii, aratand ca se va ajunge cat de curand la situatia in care supravietuieste doar cel cu bani.

Orban: Nu exista un numar suficient de voturi care sa asigure succesul motiunii de cenzura a PSD Strategia PNL pentru motiune

Premierul Ludovic Orban sustine ca la acest moment nu exista un numar suficient de voturi pentru a trece motiunea de cenzura initiata de PSD si sustinuta de UDMR. Orban a anuntat ca parlamentarii liberali vor fi prezenti in plen la votul motiunii si vor vota impotriva, la vedere, in timp ce conducerile grupurilor parlamentare ale partidului vor negocia in perioada urmatoare cu toti parlamentarii pentru a-i convinge ca este necesar sistem de alegere a primarilor in doua tururi, astfel incat sa nu voteze motiunea.

Proiectul de OUG privind amanarea dublarii alocatiilor pentru copii, respins de Senat

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, anunta Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au pronuntat 94 de senatori, iar 14 au fost impotriva.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )