Libnet.ro
UNICEF

01:05

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

LUDOVIC ORBAN: PNL nu are nimic de discutat cu PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este o minciuna gogonata afirmatia ca PNL ar fi facut o intelegere cu PSD pentru ca motiunea de cenzura sa treaca, iar Guvernul sa ramana interimar pana la alegerile anticipate. PNL nu are nimic de discutat cu PSD, a subliniat Premierul.

LUDOVIC ORBAN: Sunt foarte multumit de activitatea ministrilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca este foarte multumit de activitatea ministrilor si ca acestia sunt oameni corecti, cinstiti si muncitori.

LUDOVIC ORBAN: Nu ma las judecat de actuala majoritate din Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca nu stie ce se va intampla in Parlament, dar ca nu se lasa judecat de actuala majoritate parlamentara despre care spune ca nu are nicio legatura cu interesul Romaniei.

Ludovic Orban neaga zvonurile privind o intelegere cu PSD pentru alegeri anticipate in 21 iunie: O minciuna gogonata

Premierul Ludovic Orban a calificat luni drept minciuni gogonate informatiile pe surse potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere cu Marcel Ciolacu pentru alegeri anticipate in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale.

Surse. Orban a batut palma cu Ciolacu: alegerile anticipate vor avea loc pe 21 iunie. Primarii, alesi intr-un tur

Premierul Ludovic Orban a batut palma cu liderul PSD Marcel Ciolacu: social-democratii se vor mobiliza pentru a trece motiunea de cenzura, iar alegerile anticipate vor avea loc in data de 21 iunie, concomitent cu alegerile locale, sustin surse politice pentru Adevarul. in schimb, PNL va renunta la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Guvernul Orban va ramane interimar pana in iunie.

Ce spune Ludovic Orban daca motiunea trece: Daca, dupa ce ne-au dat jos vor vota investirea aceluiasi Guvern, inseamna ca trebuie sa se caute

Premierul Ludovic Orban a precizat, marti seara, ca nu crede ca motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR va trece la votul programat miercuri, in Parlament. Premierul a spus ca PNL nu va vota niciun viitor Guvern, desi va fi unul tot liberal, pentru ca alegerile anticipate sa fie declansate.

Orban sustine ca exista un proiect de OUG privind alegerile anticipate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista un proiect de Ordonanta de Urgenta care reglementeaza situatia in care se ajunge la alegeri anticipate. impreuna cu Autoritatea Electorala.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Planul lui Orban pentru anticipate: Daca trece motiunea, PNL nu va vota investirea altui Guvern

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca liberalii nu vor vota pentru investirea altui guvern in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )