Libnet.ro
UNICEF

13:15

Orban - Unifarm: PSD incearca sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati a statului

România Liberă România Liberă,
Orban - Unifarm: PSD incearca sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Orban a declarat, in Parlament, ca PSD incearca sa faca legaturi fara niciun fel de funda. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, la dezbaterea din Parlament pe tema Unifarm: in loc sa ne concentram pe adevaratele prioritati, PSD cauta sa faca legaturi intre mine si activitatea unei societati despre care exista o ancheta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, in Parlament, la dezbaterea politica referitoare la ancheta in centrul careia se afla compania Unifarm, ca acest subiect nu are legatura cu activitatea sa de.

LUDOVIC ORBAN: PSD cauta sa faca legaturi fara fundament intre mine si activitatea unei societati a statului

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, in plenul Camerei Deputatilor, la Ora prim-ministrului , ca subiectul pentru care a fost invitat nu are legatura cu activitatea sa de sef al Guvernului, mentionand ca se incearca crearea unei legaturi inexistente intre el si cercetarea unei institutii a statului.

Dezbatere in Camera Deputatilor pe tema Unifarm, luni, la solicitarea PSD. Premierul Ludovic Orban: Toata lumea incearca sa creeze o legatura intre Guvern si directorul companiei

Camera Deputatilor are programata, luni, la solicitarea PSD, o dezbatere politica intitulataJaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de catre Guvernul PNL cu scopul de a se face.

Ludovic Orban rabufneste la adresa PSD: Cauta sa arunce in mine, sa faca legaturi fara niciun fel de fundament

Scandalul Unifarm explodeaza in Parlament! Premierul Ludovic Orban a raspuns acuzatiilor venite din partea Opozitiei. Liderii PSD il acuza pe prim-ministru ca a facut interventii atunci cand a cerut sa nu fie reziliat contractul, desi mastile erau de o calitate foarte proasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )