Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie, ca altfel e bai mare

Antena3 Antena3,
Orban: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie, ca altfel e bai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

Monica Anisie vrea aproximativ 1% din PIB pentru Educatie la rectificarea bugetara

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara, vizand terminarea mai multor programe importante de dezvoltare a infrastructurii scolare, precum eliminarea toaletelor din curtile scolilor din majoritatea unitatilor de invatamant.

VREMEA. Primele ninsori, asteptate la sfarsitul lunii noiembrie. Meteorologii anunta iarna grea

Primele ninsori ar putea cadea in urmatoarele 3 - 4 zile atat la munte cat si in zone mai joase, in special din Moldova, insa pana la jumatatea lunii decembrie s-ar putea ca temperaturile sa se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )