Libnet.ro
UNICEF

05:15

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie, ca altfel e bai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru.

Veste buna pentru milioane de romani! Anuntul facut de Ludovic Orban

Guvernul Ludovic Orban va lua o decizie privind salariul minim pana la sfarsitul acestei saptamani, conform unui anunt facut chiar de premierul Romaniei. Premierul a precizat ca salariul minim pe economie.

Monica Anisie vrea aproximativ 1% din PIB pentru Educatie la rectificarea bugetara

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara, vizand terminarea mai multor programe importante de dezvoltare a infrastructurii scolare, precum eliminarea toaletelor din curtile scolilor din majoritatea unitatilor de invatamant.

LUDOVIC ORBAN: Metroul din Drumul Taberei poate fi dat in folosinta pana in luna iunie

Premierul Ludovic Orban a anuntat azi ca firmele care construiesc magistrala 5 a metroului din Drumul Taberei si-au luat angajamentul de a finaliza lucrarea in urmatoarele sapte luni, toate conditiile legale fiind indeplinite, relateaza News. ro.

LUDOVIC ORBAN: Pana luni vom avea scenariile si formulele cu privire la cresterea salariului minim

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi declansate negocierile cu partenerii sociali, informeaza Agerpres.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru romani! Cu cat ar putea creste salariul minim pe economie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Vestea este una de o importanta deosebita pentru romani, mai ales ca ar putea urma si cresteri la nivel salarial. Guvernul va lua o decizie cu privire la aceste schimbari, pana la finele saptamanii in curs. Ludovic Orban, anunt de ultima .

SALARIUL MINIM. Anunt de ultima ora facut de premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat ca pana luni Guvernul va avea finalizate scenariile si formulele care stau la baza propunerilor privind cresterea salariului minim, dupa care vor fi.

Ludovic Orban, pe santierul Magistralei 5. Premierul a spus cand va fi gata metroul din Drumul Taberei

Bucurestenii din cartierul Drumul Taberei vor putea circula cu metroul incepand cu a doua jumatate a anului 2020. Este promisiunea facuta de premierul Ludovic Orban, care a vizitat, vineri, Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei. Ludovic Orban: Metroul poate fi dat in folosinta anul viitor, aproximativ in luna iunie Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, .

LUDOVIC ORBAN: Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei

Industria auto este vitala pentru dezvoltarea economica a Romaniei, asigurand 14% din PIB, 26% din exporturile Romaniei, dar si sute de mii de locuri de munca, a declarat, vineri, prim-ministrul Ludovic Orban.

Ce porecla a primit Ludovic Orban din partea europarlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a vorbit intr-un scurt interviu despre Adevarul inclusiv despre porecla pe care a primit-o de la europarlamentari, una care sa faca diferentierea de premierul Ungariei, Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )