Libnet.ro
UNICEF

20:30

Monica Anisie vrea aproximativ 1% din PIB pentru Educatie la rectificarea bugetara

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie vrea aproximativ 1% din PIB pentru Educatie la rectificarea bugetara

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara, vizand terminarea mai multor programe importante de dezvoltare a infrastructurii scolare, precum eliminarea toaletelor din curtile scolilor din majoritatea unitatilor de invatamant. continuă pe Adevărul

Ministrul Monica Anisie, despre rectificarea pentru Ministerul Educatiei

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara. intrebata la Realitatea TV daca solicita 1% din PIB, adica 10 miliarde de lei, la rec.

Tara noastra a alocat in 2017 cel mai mic procent din PIB, pentru protectia sociala

Tara noastra a alocat in 2017, pentru protectia sociala, doar 14% din Produsul Intern Brut in anul 2017, cel mai mic procent inregistrat de o tara membra UE, jumatate fata de media de 27,9% inregistrata la nivelul Uniunii, arata un studiu publivat azi de Eurostat.

Ministrul Educatiei: De la anul imi doresc sa discutam despre examenul de Bacalaureat Ce modificari ar vrea sa faca Monica Anisie

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca nu vrea anul acesta sa discute despre Bacalaureat, pentru a nu-i speria pe elevii care sunt acum in clasa a XII-a, dar de anul viitor ar trebui analizat modul in.

Monica Anisie: imi doresc ca elevii de la liceele tehnologice sa-si poata alege la bacalaureat o disciplina tehnica

Elevii de la liceele tehnologice isi vor putea alege la ultima proba de bacalaureat una dintre disciplinele tehnice pe care le studiaza in timpul licelui, a declarat joi ministrul Educatiei, Monica Anisie. Anul acesta scolar, 2019-2020, nu se va schimba nimic in privinta examenelor nationale, adica nici la bacalaureat, nici la Evaluarea Nationala. Dar de la anul 2020-2021, ministrul are in vedere unele modificari, pe care spune ca le va lua dupa consultarea cu parintii, elevii si sindicatele.

Comisia Europeana cere Romaniei sa asigure o ajustare structurala anuala de 1% din PIB in 2020

Comisia Europeana a recomandat miercuri Romaniei sa ia masurile necesare pentru a se asigura ca rata de crestere nominala a cheltuielilor publice primare nete nu depaseste 4,4% in 2020, ceea ce corespunde.

VIDEO Excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei pentru pensionari si copii, oferite de Primaria Sectorului 1 in ultimul an

Primaria Sectorului 1, prin Centrul Cultural, a oferit in ultimul an excursii gratuite de aproximativ 8 milioane de lei copiilor si pensionarilor din sector. Pentru copii au fost organizate excursii de doua zile pe Valea Prahovei, Brasov, Bran- Moeciu, excursii de 3 zile in Delta Dunarii, Arges si excursii de o zi la parcuri de distractii de langa Bucuresti. Pentru pensionari s-au facut excursii de o zi la manastiri si la Sinaia. Banii au ajuns catre mai multe firme, printre care Treasure Island si Fiducia Agenzia. Societatea Trasure Island a devenit cunoscuta dupa ce a incheiat un contract de 200. 000 de euro cu STB pentru o campanie de publicitate in care mai multi bloggeri spuneau cat de bine este sa circuli cu transportul public din Bucuresti.

Reactia lui Mihai Stoichita dupa aflarea adversarului din barajul pentru EURO 2020

Romania va intalni Islanda, pe 26 martie, in deplasare, intr-una dintre semifinalele playoff-ului pentru EURO 2020, un meci pe care suntem obligati sa-l castigam pentru a merge in finala din 31 martie contra Bulgariei sau Ungariei.

Tragerea la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru Euro 2020, in urma tragerii la sorti a play-off-ului din Liga Natiunilor. Evenimentul a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon. Este ultima sansa de calificare a tricolorilor la turneul european din vara anului viitor. UPDATE Romania va juca impotriva Islandei, in deplasare, pe 26 martie 2020.

Romania si-a aflat adversara din barajul pentru EURO 2020. Vom intalni Islanda in deplasare! Posibila finala in Bulgaria sau Ungaria

Vineri, 22 noiembrie, de la ora 13:00, la Nyon a avut loc tragerea la sorti a play-off-ului Ligii Natiunilor, ultima sansa pentru nationala Romaniei de a ajunge la EURO 2020.

Uleiurile esentiale sau puterea - minune a extractelor din plante pentru ingrijirea corporala

Sa inveti sa-ti iubesti corpul este un lucru esential, inclusiv pentru bunastarea si sanatatea spiri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )