Libnet.ro
UNICEF

20:15

Orchestra Filarmonicii din Sibiu, dirijata de Cristian Lupes, concerteaza la Sala Radio

Adevărul Adevărul,
Orchestra Filarmonicii din Sibiu, dirijata de Cristian Lupes, concerteaza la Sala Radio

Duminica, 15 septembrie, de la ora 13. 00, in seria Muzica Secolului XXI, la Sala Radio, Orchestra Filarmonicii din Sibiu, dirijata de Cristian Lupes, va avea in program lucrari de Dan Dediu, Francesco Tristano, Jorg Widmann si Constantin Basica. Michael Barenboim va fi solist la vioara. continuă pe Adevărul

Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, de la ora 13.00, pe scena Salii Radio

In Muzica Secolului XXI, de la ora 13. 00, la Sala Radio, Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, in Muzica Secolului XXi, de la ora 13. 00, la Sala Radio, Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, dirijata de Brad Lubman, va avea in program lucrari deCalin Ioachimescu, Michael Jarell, Johannes Maria Staud si Philippe Manoury.

LIVE VIDEO Concertul Orchestrei Filarmonicii din Oslo, de la Sala Palatului

Orchestra Filarmonicii din Oslo, dirijata de Valery Petrenko, va concerta, in aceasta seara, de la 19. 30, la Sala Palatului. in program, lucrari de oyvind Torvund Lucrare orchestrala in prima auditie), Edvard Grieg si Bela Bartok. Solist va fi pianistul Leif ove Andsnes. Adevarul. ro va trasmite acest concert.

Adevarul.ro va transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Filarmonice din Oslo, dirijata de Vasily Petrenko

Sambata, de la ora 19. 30, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, va evolua Orchestra Filarmonica din Oslo, dirijata de Vasily Petrenko, avand in program lucrari de Strauss, Enescu si Ceaikovski. Solist va fi violocelistul Johannes Moser. Adevarul. ro va trasmite acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )