Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, de la ora 13.00, pe scena Salii Radio

Adevărul Adevărul,
Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, de la ora 13.00, pe scena Salii Radio

In Muzica Secolului XXI, de la ora 13. 00, la Sala Radio, Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, in Muzica Secolului XXi, de la ora 13. 00, la Sala Radio, Orchestra Filarmonicii Moldova din Iasi, dirijata de Brad Lubman, va avea in program lucrari deCalin Ioachimescu, Michael Jarell, Johannes Maria Staud si Philippe Manoury. continuă pe Adevărul

Barbat gasit mort intr-o padure din Iasi. Era padurar si se dusese acolo dupa ce auzise niste drujbe

Un padurar a fost gasit mort intr-o padure din Iasi. Barbatul a auzit niste drujbe intr-o padure si a mers acolo sa vada ce se intampla. Vineri dimineata barbatul a fost gasit mort, cu.

El e tanarul de 27 de ani gasit spanzurat intr-o padure din Iasi. Cosmin absolvise Farmacia si urma sa dea examenul de licenta

Cosmin Mihai Brais, in varsta de 27 de ani, originardin Buhusi, judetul Bacau, a fost gasit de un prieten mort intr-o padure din Iasi. Prietenul acestuia l-a gasit spanzurat in padurea.

Un om de afaceri din Iasi, gasit spanzurat in casa

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat in vila sa din localitatea Tomesti. Din primele cercetari, Mihai Tibu s-a sinucis, scriebzi. ro. Barbatul a lasat si un bilet de adio. El era un.

Cine era Mihai Tibu, omul de afaceri din Iasi gasit spanzurat. Ce a scris in mesajul de adio

Un om de afaceri din Iasi a fost gasit spanzurat, marti dimineata, in curtea casei sale. Descoprerirea macabra a fost facuta de o vecina, care a sunat imediat la numarul de urgenta 112 si a alertat autoritatile. Mihai Tibu a lasat familiei un bilet de adio in care a cerut iertare pentru gestul sau. Omul .

Doua persoane din Iasi, arestate preventiv

Tribunalul Iasi a dispus arestarea preventiva a doi inculpati, acuzati ca au traficat mai multe pers.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )