Libnet.ro
UNICEF

07:30

OUG privind noile taxe, publicata in MO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OUG privind noile taxe, publicata in MO

Ordonanta de urgenta adoptata de Guvern in 21 decembrie, seara, prin care se introduc noile taxe a fost publicata, astazi, in Monitorul Oficial. Masurile intra in vigoare la 1 ianuarie 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscal-bugetare a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern pe 21 decembrie privind noile masuri fiscal-bugetare care vor intra in vigoare la 1 ianuarie a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Ordonanta de Urgenta.

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale, inclusiv taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial. Noile prevederi vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019.

Teodorovici, despre Ordonanta privind noile masuri fiscale: Presiuni au fost foarte mari, pna n ultima clipa, sa nu se adopte

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a sustinut, sambata, ca s-au facut presiuni foarte mari pentru ca Ordonanta privind noile masuri fiscale, inclusiv vestita taxa pe lacomie pentru banci, sa nu fie data.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita CSAT sa discute efectele OUG privind masurile fiscale: Risca sa declanseze o criza a economiei

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei a adresat presedintelui Klus Iohannis si CSAT o scrisoare deschisa in care solicita ca CSAT sa discute in sedinta de vineri efectele OUG privind masurile fiscale, despre care afirma ca risca sa declanseze o criza a economiei romanesti prin lipsa oricarui studiu de impact, a unor norme metodologice si ca astfel de metode reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Dancila, declaratie despre OUG privind amnistia si gratierea: Trebuie sa existe semnatura ministrului Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat joi, la o intalnire informala cu jurnalistii, ca nu va da OUG privind amnistia si gratierea fara semnatura ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Acelasi lucru este.

E OFICIAL: Ce CRESTERI de venituri si ce NOI TAXE se aplica de la 1 ianuarie 2019! Tocmai a fost PUBLICATA Ordonanta supravietuirii...

Ordonanta de urgenta privind aplicarea unor masuri fiscal-bugetare incepand cu data de 1 ianuarie 2019 a fost publicata, sambata, in Monitorul Oficial. Printre prevederi se numara: - majorarea de la 1.

Ordonanta de Urgenta care instituie taxa pe lacomie a fost publicata n Monitorul Oficial. Ce prevede actul normativ

Ordonanta de Urgenta privind noile masuri fiscale care vor fi aplicate de la 1 ianuarie, inclusiv vestita taxa pe lacomie pentru banci, a fost publicata sambata in Monitorul Oficial.

Sinca, BCR: Noile taxe ar putea fi insuficiente pentru salvarea bugetului, din cauza ca maresc riscul unei incetiniri economice severe

Noile masuri fiscale si taxe anuntate de Guvern prin la finalul saptamanii trecute ar putea afecta echilibrul economiei romanesti, in final, existand sanse mari ca efectul acestora sa fie unul opus celui la care statul a sperat, amplificand scaderea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )