Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoare. Peste 600 de pagini trebuie trimise de ministerul Justitiei catre Madagascar

Antena3 Antena3,
Ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoare. Peste 600 de pagini trebuie trimise de ministerul Justitiei catre Madagascar

Sunt ore decisive pentru Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar. Luni, fostului edil ii expria cele sase zile de arest, iar un judecator din Madagascar trebuie deja sa se pronunte in privinta. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru Radu Mazare: anuntul despre extradare facut de consulul onorific din Madagascar

Radu Mazare a fost arestat, miercuri, in Madagascar si va sta in custodia politistilor timp de sase zile. intre timp, de la Bucuresti se fac demersuri pentru a se obtine extradarea lui. Ministrul interimar al Justitiei spunea ca demersurile privind extradarea lui Radu Mazare vor incepe curand, dupa ce toate formalitatile vor fi facute. Aducerea [] .

Pericol urias pentru Radu Mazare in Madagascar. Ciuma si rujeola continua sa faca mii de victime acolo

Ministrul interimar al Justitiei se afla sambata seara in minister pentr a finaliza actele privind extradarea lui Radu Mazare. Situatia lui Radu Mazare in inchisoarea din Madagascar nu e deloc una.

Ministerul Justitiei incepe in regim de urgenta procedura de extradare in cazul lui Radu Mazare, anunta Ana Birchall

Ministerul Justitiei va incepe in regim de urgenta procedurile pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, retinut de autoritati in Madagascar, a anuntat vineri ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall. Ea a precizat ca din 8 mai Mazare este in arest provizoriu pentru 6 zile, ceea ce inseamna ca Ministerul Justitiei are la dispozitie doar doua zile pentru a trimite in Madagascar documentele care insotesc cererea de extradare, iar volumul de munca este foarte mare, dosarul avand peste 600 de pagini care trebuie traduse.

Sinteza zilei. Radu Mazare, capturat! Imagini socante din inchisoare

Mihai Gadea prezinta in aceasta seara la Sinteza zilei, in premiera nationala, imagini socante din inchisorile din Madagascar. Radu Mazare a fost arestat pentru sase zile in Madagascar. Aceasta e.

UPDATE Radu Mazare a fost retinut in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor. 31 Politia Romana a confirmat ca un cetatean roman, condamnat la 9 ani de inchisoare a fost arestat miercuri in aceasta tara africana, primind un mandat de sase zile.

Radu Mazare, retinut in Madagascar! A fost condamnat in acelasi dosar cu Cristi Borcea

Radu Mazare a fost prins in Madagascar si retinut de autoritatile de acolo. Radu Mazare a fost condamnat in tara in doua dosare. Radu Mazare, fostul primar al Constantei, a fost retinut de autoritatile din Madagascar, potrivit G4Media. El are o condamnare definitiva la noua ani de inchisoare cu executare si inca una, de aproape [] .

ULTIMA ORA Radu Mazare a fost retinut in Madagascar (surse)

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost retinut de autoritati in Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Mazare are de executat o condamnare definitiva de 9 ani de inchisoare in dosarul privind retrocedarea plajelor.

Radu Mazare, unda verde pentru extradarea din Madagascar: Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa

Radu Mazare poate fi extradat. Dupa aproape 30 de ore de la retinerea lui, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa, informeaza B1.

Radu Mazare a fost capturat in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare a fost retinut de autoritatile in Madagascar. in urma cu doar cateva zile acesta a fost condamnat la 9 ani si 10 luni ani de inchisoare de Curtea Suprema in dosarul Polaris.

Radu Mazare a fost prins in Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a fost prins in Madagascar. Mazare era condamnat lanoua ani de inchisoare, definitiv, in dosarul retrocedarilor ilegale in care au mai fost condamnati si Cristi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2478 seconds )