Libnet.ro
UNICEF

09:15

Orologiul Apocalipsei a fost dat inainte. Care este cauza

Antena3 Antena3,
Orologiul Apocalipsei a fost dat inainte. Care este cauza

Orologiul Apocalipsei, care simbolizeaza iminenta unui cataclism planetar, a fost dat inainte cu 30 de secunde si indica doar doua minute pana la miezul noptii, din cauza unui risc sporit al unui. continuă pe Antena3

Ceasul apocalipsei a fost dat inainte cu 30 de secunde / Doua minute pana la miezul noptii, care simbolizeaza un cataclism nuclear

Ceasul apocalipsei, care simbolizeaza iminenta unui cataclism nuclear, a fost dat inainte cu 30 de secunde, aratand acum doua minute pana la miezul noptii, pe fondul unui risc sporit de conflict nuclear mondial si al imprevizibilitatii presedintelui american Donald Trump, scrie AFP.

Orologiul Apocalipsei, dat inainte din cauza riscului nuclear. Cat mai indica pana la un cataclism planetar

Orologiul Apocalipsei, care simbolizeaza iminenta unui cataclism planetar, a fost dat inainte cu 30 de secunde si indica doar doua minute pana la miezul noptii, din cauza unui risc sporit al unui conflict nuclear mondial si a imprevizibilitatii presedintelui american Donald Trump, relateaza AFP.

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte intr-un dosar instrumentat de el

Parchetul General a sesizat Inspectia Judiciara in cazul procurorului George Bucurica, acuzat ca ar fi hartuit sexual o femeie care este parte a unui dosar instrumentat de el, scrie News. ro. De asemenea, Parchetul a decis incetarea delegarii din functia de prim-procuror la Parchetul Judecatoriei Oravita, urmand ca acesta sa se intoarca la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras-Severin.

A fost dat afara din Guvern in aceasta seara

Florin Vodita a fost eliberat din functia de secretar de stat in cadrul Secretariatului General al Guvernului printr-o decizie a premierului interimar Mihai Fifor. in decizia publicata marti in.

Toti SOFERII trebuie sa afle! A fost lansata APLICATIA care permite identificarea clasei de BONUS-MALUS la autovehiculele asigurate!

A fost lansata o aplicatie online, disponibila pe siteul institutiei Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), prin care utilizatorii pot obtine informatii despre incadrarea in clasa bonus-malus.

Monica Anghel a SLABIT 20 de kilograme. Care este SECRETUL cantaretei

Cantareata Monica Anghel a sustinut recent ca a reusit sa slabeasca 20 de kilograme dupa ce a suferit o operatie la coloana. Secretul vedetei este efectuarea zilnica a cate 200 de.

Se inchid toate bancile si Posta. Vezi care este motivul

Compania Nationala Posta Romana CNPR) a anuntat ca miercuri, 24 ianuarie, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise. Programul anuntat este in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )