Libnet.ro
UNICEF

15:30

OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

România Liberă România Liberă,
OSCAR 2015: Cele mai importante cifre din istoria galei

Istoria galei Oscar, a carei a 87-a editie va avea loc duminica seara, la Dolby Theatre din Los Angeles, este caracterizata de multe detalii notabie si insolite , informeaza presa internationala, potrivit Mediafax. Iata care sunt cifrele care descriu cel mai bine gala Oscar. continuă pe România Liberă

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

Oscar 2015. Statueta ar trebui sa mearga la...votati-va favoritul la cele mai importante categorii!

Oscar 2015. Poate ca membrii Academiei Americane de Film au ultimul cuvat de spus in ceea ce priveste castigatorii celei de-a 87-a editie a celei mai importante gale din industria cinematografica, insa, inainte de aflarea numelor celor care-si vor adauga in palmares o prestigioasa statueta Oscar, va invitam sa va votati proprii favoriti la cele mai importante categorii.

O masina Logan, printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume

Un autoturism Dacia Logan fabricat in Romania, costumat si accesorizat cu buline, buze si fundita, s-a numarat anul acesta printre vedetele carnavalului de la Barranquilla din Columbia, unul dintre cele mai importante din lume. Bistriteanul care a surprins minunea spune ca, in Columbia, din 10 masini una este fabricata in Romania.

Cat costa biletele de avion catre cele mai vizitate orase din lume

Asia a devenit o destinatie de calatorie extrem de populara in ultimii ani, iar acum mai multe orase din Asia au devenit oficial cele mai vizitate orase din lume. Cum arata topul cele mai vizitate orase de pe glob si cat costa un bilet de avion aflati.

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

Cele mai frumoase cabane din Maramures. Cand traditionalul se imbina cu modernul

Cele mai frumoase cabane din Maramures sunt fara doar si poate cele create in stilul traditional morosenesc, din lemn si cu ornamente specifice locului, cu procut si stergare pe pereti. Sunt si cele mai cautate de catre turistii straini care cunosc Maramuresul datorita traditionalului care mai exista in satale din judet.

Cele mai mari bulevarde din lume

Intesate cu magazine luxoase, restaurante scumpe, cafenele si adevarate opere arhitecturale, cele mai mari bulevarde din lume pot face pe oricine sa ramana cu gura cascata.

FOTO Cele mai frumoase cabane din Cluj din Elvetia Ardealului pana pe acoperisul Apusenilor

Sa gasesti cele mai frumoase cabane din Cluj nu este un lucru usor, datorita numarului mare al acestora. Doua dintre acestea, pensiunea Lara din Valea Ierii si Cabana Motilor din Marisel, nu trebuie ratate de orice calator care se respecta. Sunt genul de cabane plasate in peisaje idilice care apar numai in cartile postale.

Cele mai frumoase cabane din Neamt. Cabana Dochia, popasul de la cota 1750 pentru turistii care iau in piept Ceahlaul

Aproape toate traseele de ascensiune din masivul Ceahlau au ca punct terminus platoul Dochia, unde se afla una din cele mai frumoase cabane din Neamt, si prima cabana turistica ridicata in Carpatii Orientali in urma cu 100 de ani.

Cele mai credincioase tari din Europa

Cele mai credincioase tari din Europa. Credinta e in unele state de pe continentul european un factor important, un procent mare al populatiei precizand ca, in continuare, crede in Dumnezeu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )