Libnet.ro
UNICEF

15:00

Premiile Oscar 2015: Competitia pentru cel mai bun film si cel mai bun actor, printre cele mai acerbe (VIDEO)

B1 B1,
Premiile Oscar 2015: Competitia pentru cel mai bun film si cel mai bun actor, printre cele mai acerbe (VIDEO)

Mai sunt doar cateva ore pana la gala premiilor Oscar de la Los Angeles. Cea de-a 87-a gala va fi prezentata in premiera de actorul Neil Patrick Harris. Competitia se lauda cu productii precum Birdman, The. continuă pe B1

Bogdan Dragoi: Proiectul de Cod Fiscal - cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi considera ca proiectul de Cod Fiscal, lansat in dezbatere de Ministerul Finantelor, este cel mai bun proiect pentru momentul in care partidul de guvernare va fi in opozitie.

Oscar 2015: un baiat il sfideaza pe omul-pasare, sub privirile unui lunetist

Oscar 2015. Povestea baiatului din lungmetrajul Boyhood concureaza cu cea a omului-pasare din Birdman la gala premiilor Oscar 2015 la categoria cel mai bun film, la care are sanse de victorie si istoria lunetistului din American Sniper, informeaza lemonde. fr.

Tot ce trebuie sa stii despre Galaxy S6, cel mai bun smartphone Samsung

Samsung Galaxy S6 va fi oficial peste o saptamana, iar acestea sunt noutatile pe care compania le-a pregatit pentru cel mai bun smartphone al sau.

Cel mai bun medicament: de ce persoanele care fac sex mai des se imbolnavesc mai rar

Sexul nu este numai o activitate care ne urca pe cele mai inalte culmi ale placerii, ci are, potrivit cercetatorilor, si efecte bune asupra sanatatii.

Oscar 2015. Cine va triumfa si cine ar merita, de fapt, sa castige

Oscar 2015. intr-o editie in care nu exista un favorit clar la cea mai importanta categorie Cel mai bun film , iar fiecare artist nominalizat a facut un rol memorabil, apreciatul critic de film Todd McCarthy a dezvaluit cine ar trebui sa castige, iar analistul Scott Feinberg arata cine va castiga, intr-o analiza realizata de publicatia The Hollywood Reporter.

Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Oscar 2015. Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Doar cateva ore ne despart de noaptea cea mare a cinematografiei mondiale: gala Oscar 2015. Toaletele sunt pregatite, statuetele au fost lustruite, iar covorul rosu isi asteapta invitatii, unele dintre cele mai mari nume din showbiz. Cu multe emotii si fara un favorit clar, Hollywoodul e gata sa premieze cele mai bune filme si prestatii actoricesti la Oscar 2015. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a afla in timp real castigatorii.

Timbuktu, marele castigator la gala premiilor Cesar 2015

Lungmetrajul Timbuktu, regizat de Abderrahmane Sissako, nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film strain din acest an, a fost marele invingator la cea de-a 40-a gala a premiilor Cesar, unde a castigat sapte premii, inclusiv la categoriile cel mai bun film si cel mai bun regizor.

Oscar 2015: ce gandesc cu-adevarat cei care voteaza. O membra a Academiei de Film a desfiintat nominalizatii

Oscar 2015. Votarea pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar s-a incheiat, iar membrii Academiei si-au exprimat optiunile. Asa ca acum pot spune ce gandesc cu-adevarat, iar in unele cazuri nu este tocmai flatant. Sub protectia anonimatului, unul dintre votanti a povestit pentru Hollywood Reporter, la limita dintre inegenuitate si sarcasm, ce crede despre nominalizatii la Oscar 2015.

Cand sunt premiile Oscar si unde poti vedea decernarea premiilor Oscar din 2015

Daca ai vazut vreunul dintre filmele bune de anul trecut, probabil ca esti interesat cand sunt premiile Oscar. Desi e cam greu sa vizionezi decernarea premiilor Oscar in Romania, exista o metoda sigura. Cand sunt premiile Oscar? Ei bine, premiile Academy Award of Merit, cunoscute de toata lumea drept premiile Oscar vor fi decernate in [].

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )