Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prezentatorul Neil Patrick Harris, dezbracat la Premiile Oscar! VIDEO

ADPM ADPM,
Prezentatorul Neil Patrick Harris, dezbracat la Premiile Oscar! VIDEO

Prezentatorul Neil Patrick Harris a avut una dintre cele mai controversate aparitii pe scena Premiilor Oscar, aparand in fata publicului imbracat doar in. chiloti! . continuă pe ADPM

Aparitie inedita la Gala Premiilor Oscar. Neil Patrick Harris, in lenjerie intima pe scena (VIDEO)

Gazda Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a defilat, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in lenjerie intima. Gestul lui Harris a venit ca o gluma, acesta facand trimitere la o scena din.

VIDEO Gazda Premiilor Oscar, Neil Patrick Harris, a defilat pe scena in lenjerie intima

Prezentatorul galei Premiilor Oscar din acest an, Neil Patrick Harris, a aparut, duminica seara, pe scena din Dolby Theater in chiloti, ca sa parodieze o scena din Birdman, desemnat cel mai bun film.

OSCAR 2015. Neil Patrick Harris a acuzat de RASISM juriul Academiei

In timpul evenimentului, gazda galei de decernare a premiilor Oscar 2015, Neil Patrick Harris, a acuzat juriul Academiei Americane de Film de rasism, pentru omiterea nominalizarii regizorului filmului Selma si a actorilor care au jucat in pelicula, informeaza site-ul hollywoodlife. com.

Graham Moore, cel mai emotionant speech la Premiile Oscar! VIDEO

Cel mai emotionant discurs al serii la Premiile Oscar nu a venit din partea vreunui actor celebru, ci din partea scenaristului Graham Moore, castigator la caregoria cel mai bun scenariu adaptat, pentru filmul The Imitation Game. Iata ce a spus de a emotionat intreaga sala! .

Lady Gaga, show total la Premiile Oscar! VIDEO

Lady Gaga a cantat aseara pe scena Premiilor Oscar, oferind publicului un medley special cu melodii din legendarul film Sunetul muzicii, marcand astfel aniversarea de 50 de ani a acestuia. Iata momentul ei! .

Ce au spus Eddie Redmayne si Julianne Moore cand au castigat Premiile Oscar! VIDEO

Julianne Moore si Eddie Redmayne, doi dintre marii castigatori ai Premiilor Oscar din acest an, au urcat pe scena si au tinut discursuri emotionante care au smuls lacrimi si ropote de aplauze din partea celor din public! .

Premiile Oscar 2015: Competitia pentru cel mai bun film si cel mai bun actor, printre cele mai acerbe (VIDEO)

Mai sunt doar cateva ore pana la gala premiilor Oscar de la Los Angeles. Cea de-a 87-a gala va fi prezentata in premiera de actorul Neil Patrick Harris. Competitia se lauda cu productii precum Birdman, The.

FOTOGALERIE Premiile Oscar 2015: cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu

Gala celei de-a 87-a editii a Premiilor Oscar acordate de Academia Americana de Film a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles. Invitatii au defilat timp de doua ore pe covorul rosu si au pozat in fata sutelor de fotografi acreditati la eveniment. Anul acesta, maestrul de ceremonii a fost actorul american Neil Patrick Harris. Intra in articol pentru a vedea cele mai reprezentative imagini de pe covorul rosu.

Cand sunt premiile Oscar si unde poti vedea decernarea premiilor Oscar din 2015

Daca ai vazut vreunul dintre filmele bune de anul trecut, probabil ca esti interesat cand sunt premiile Oscar. Desi e cam greu sa vizionezi decernarea premiilor Oscar in Romania, exista o metoda sigura. Cand sunt premiile Oscar? Ei bine, premiile Academy Award of Merit, cunoscute de toata lumea drept premiile Oscar vor fi decernate in [].

Cele mai frumoase cupluri de vedete la Premiile Oscar 2015!

De la Adam Levine si Behati Prinsloo sau Justin Theroux si Jennifer Aniston pana la Keith Urban si Nicole Kidman ori Meryl Streep si Don Gummer, iata cele mai HOT cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Premiilor Oscar 2015! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )