Libnet.ro
UNICEF

11:30

OSCAR 2016. Discursul lui Leonardo Di Caprio, la castigarea primului trofeu din cariera

Antena3 Antena3,
OSCAR 2016. Discursul lui Leonardo Di Caprio, la castigarea primului trofeu din cariera

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut an ultimii ani. continuă pe Antena3

Oscar 2016: Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera. Fanii sunt in delir FOTO

Oscar 2016. Actorul american Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera, facand multi oameni fericiti. Pe de alta parte, filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road a dominat gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, insa cel mai important titlu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight.

Marele castigator al premiilor Oscar 2016: Leonordao Di Caprio

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. UPDATE Discursul lui Leonardo DiCaprio din postrura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat vine dupa sase nominalizari nefinalizate intr-un premiu. De data aceasta, DiCaprio a impresionat si cu un [].

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Oscar 2016. Care sunt marii favoriti la casele de pariuri: Leonardo DiCaprio este cotat cu sanse mari la trofeu

Filmul The Revenant, actorii Leonardo DiCaprio si Brie Larson si regizorul Alejandro Gonzalez Inarritu sunt marii favoriti la castigarea principalelor premii Oscar 2016, potrivit cotelor afisate de casele de pariuri online, arata News. ro.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

FOTO. Oscar 2016: Kate Winslet si Leonardo diCaprio, de nedespartit pe covorul rosu

Actorii Leonardo diCaprio si Kate Winslet, care au jucat pentru prima data impreuna in filmul Titanic, in 1997, sunt de nedespartit si anul acesta pe covorul rosu al Oscarurilor, titreaza presa de peste Ocean.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

Oscar 2016. Chris Rock a dat de pamant cu nemultumitii de la Oscar: discursul a socat si incantat audienta VIDEO

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a adresat, cu umor specific, problema lipsei diversitatii de la Hollywood, incercand sa clarifice unele aspecte deranjante ale galei din acest an. Acesta nu s-a sfiit sa o critice pe sotia lui Will Smith, care a spus ca boicoteaza Oscar 2016, si nici sa spuna ce simte cu adevarat in ceea ce priveste lipsa actorilor de culoare din cadrul nominalizarilor.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )