Libnet.ro
UNICEF

14:30

Oscar 2016. Levente Molnar, despre victoria filmului Son of Saul: Sper sa reusesc sa-mi pastrez viata privata

Adevărul Adevărul,
Oscar 2016. Levente Molnar, despre victoria filmului Son of Saul: Sper sa reusesc sa-mi pastrez viata privata

Lungmetrajul Son of Saul, in regia lui Laszlo Nemes, din distributia caruia face parte si actorul de origine romana Levente Molnar, a fost distins cu Oscarul pentru Cel mai bun film intr-o limba straina, la cea de-a 88-a gala a premiilor Academiei Americane de Film. continuă pe Adevărul

Oscar 2016 LIVE TEXT: Son of Saul, cu actorul Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain

Oscar 2016. Filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road domina gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, in timp ce Son of Saul, cu actorul de origine romana Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain. De asemenea, Alicia Vikander a primit statueta pentru rolul secundar din The Danish Girl.

Son of Saul, cu Levente Molnar, desemnat cel mai bun film strain la gala Independent Spirit Awards 2016. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost desemnat cel mai bun film strain la cea de-a 31-a editie a galei Independent Spirit Awards, ce a avut loc sambata seara, in orasul Santa Monica din California, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Oscar 2016. Cele mai bune si cele mai proaste momente: Chris Rock a facut dreptate pentru actorii de culoare si discursul penibil al actritei Stacey Dash

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a tinut in priza audienta cu glumele sale despre diversitatea de la Hollywood. Pe langa acesta, un moment stanjenitor a avut-o in centru pe Stacey Dash care a oferit un discurs confuz.

Oscar 2016. Chris Rock a dat de pamant cu nemultumitii de la Oscar: discursul a socat si incantat audienta VIDEO

Oscar 2016. Chris Rock, gazda premiilor Oscar 2016, a adresat, cu umor specific, problema lipsei diversitatii de la Hollywood, incercand sa clarifice unele aspecte deranjante ale galei din acest an. Acesta nu s-a sfiit sa o critice pe sotia lui Will Smith, care a spus ca boicoteaza Oscar 2016, si nici sa spuna ce simte cu adevarat in ceea ce priveste lipsa actorilor de culoare din cadrul nominalizarilor.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, printre castigatori

Premiile Oscar 2016au ajuns toate catre posesori, iar printre castigatori se numara si Leonardo DiCaprio. 15 Castigatorii premiilor Oscar 2016: Castigatori Oscar 2016 Cele mai bune efecte speciale Ex Machina Cel mai bun sunet Mad Max: Fury Road Cel mai bun montaj de sunet Mad Max: Fury Road Castigatori Oscar 2016 [].

Oscar 2016: Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera. Fanii sunt in delir FOTO

Oscar 2016. Actorul american Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera, facand multi oameni fericiti. Pe de alta parte, filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road a dominat gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, insa cel mai important titlu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio si discursul pentru premiul de cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. UPDATE:Discursul lui Leonardo DiCaprio din postura de castigator al unui premiu Oscar, in sfarsit, este memorabil, probabil cu atat mai mult cu cat [].

Razi cu lacrimi! Cea mai buna gluma cu Leonardo DiCaprio de la decernarea premiilor Oscar 2016

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut in ultimii.

OSCAR 2016. Charlize Theron, prezenta ravasitoare pe covorul rosu

Eleganta si stralucirea au fost cuvintele de ordine ale celei de-a 88-a editii de decernare a premiilor Oscar, printre cele mai apreciate tinute numarandu-se rochia rosie purtata de Charlize Theron,.

OSCAR 2016. Discursul lui Leonardo Di Caprio, la castigarea primului trofeu din cariera

OSCAR 2016 Cea de-a 88-a gala de decernare a premiilor Oscar din 28 februarie i-a adus indragitului actor Leonardo Di Caprio mult ravnitul trofeu, in ciuda criticilor si glumelor care s-au facut an ultimii ani.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )